Zavřít reklamu

Pokud kromě iPhonu vlastníte také Apple Watch, jistě používáte i nativní aplikaci Kondice na vašem smartphonu. V této aplikaci si můžete zobrazit výsledky vaší fyzické aktivity, sledovat získaná ocenění a spoustu dalšího. V dnešním článku vám přinášíme pětici užitečných tipů, s nimiž budete moci Kondici na vašem iPhonu využívat opravdu na maximum.

Sledování trendů

Nativní aplikace Kondice na iPhone již nějakou dobu nabízí také možnost sledování takzvaných trendů. O co se vlastně jedná? Funkce Trendy sleduje, jak se v posledních třech měsících mění ukazatele vaší aktivity v porovnání s uplynulými 365 dny. V závislosti na tom, zda trend klesá nebo naopak stoupá, směřuje příslušná šipka dolů či nahoru. Pokud si chcete v Kondici na vašem iPhonu nechat zobrazit trendy spolu s příslušnými doporučeními, spusťte nejprve aplikaci Kondice a zamiřte níže k sekci Trendy. Po klepnutí na požadovaný parametr se vám zobrazí detaily trendu spolu s případným doporučením pro zlepšení.

Sdílení aktivity

Sdílení aktivity může být pro řadu uživatelů skvělou motivací a hnacím motorem k dalšímu cvičení a zlepšování. Aktivitu můžete sdílet s kýmkoliv z vašich kontaktů, na sociálních sítích najdete také skupiny, ve kterých se tímto způsobem vzájemně podporují uživatelé z různých konců světa. Pokud chcete zahájit sdílení aktivity, spusťte na vašem iPhonu nativní aplikaci Kondice a vpravo dole klepněte na Sdílení. V pravém horním rohu klepněte na ikonku se znaménkem „+“ a poté opět vpravo nahoře klepněte na „+“. Poté stačí už jen začít se zadáváním příslušného kontaktu.

Sdílení jednotlivých cvičení

Chcete se někomu z vašich blízkých pochlubit úspěšným ranním během, aktivitou v posilovně, ale třeba také příjemným zdřímnutím? Nativní aplikace Kondice na vašem iPhonu nabízí také funkci sdílení jednotlivých zaznamenaných aktivit. Pro sdílení vybraného cvičení spusťte na vašem iPhonu aplikaci Kondice a vyberte požadovanou aktivitu. Kromě toho, že zde získáte podrobné informace o daném cvičení, jej můžete po klepnutí na ikonku vpravo nahoře sdílet s vybranými kontakty, na sociálních sítích nebo třeba e-mailem.

Filtrování cvičení

Pokud často měříte s pomocí Apple Watch svou fyzickou aktivitu, může někdy seznam všech vašich cvičení v nativní Kondici na iPhonu působit mírně nepřehledně. Naštěstí ale existuje poměrně jednoduchá možnost filtrování. Spusťte Kondici na iPhonu a poté v sekci Cvičení klepněte vpravo na Zobrazit další. V pravém horním rohu klepněte na Všechna cvičení, a poté stačí ze seznamu vybrat požadovaný druh aktivity.

Přehled ocenění

V nativní Kondici na vašem iPhonu si můžete také prohlédnout všechny odznáčky, které jste získali v rámci vaší pohybové aktivity. Po spuštění Kondice zamiřte zcela dolů k sekci Ocenění a klepněte na Zobrazit další. Pro získání informací o tom, za co jste daný odznáček obdrželi, odznáček vyberte klepnutím. Nevybarvené odznáčky značí zatím nesplněnou výzvu – pro informaci o tom, co musíte pro získání daného odznáčku udělat, na něj opět stačí jen klepnout.

Dnes nejčtenější

.