Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Magnifying Glass & Flash Light

Čas od času se můžete setkat s textem, který je kvůli malému písmu takřka nečitelný. S tím naštěstí dokáže snadno pomoci aplikace Magnifying Glass & Flash Light, díky které můžete váš iPhone či iPad proměnit v lupu. Program dokáže využít fotoaparát zařízení a text následně přiblížit, přičemž si zároveň můžete i za pomocí blesku přisvítit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Orderly – Simple to-do lists

Jestli organizace a pořádek jsou vaším životním krédem, tak zbystřete. Orderly je To-do list, do něhož můžete zadat své úkoly a plnit je. Vše se dá krásně rozdělit do kategorií, které připomínají lístečky. Nechybí ani připomínání na konkrétním místě či čase. Řekněte Připomínkám sbohem.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

System Activity Monitors

Oblíbená utilita System Activity Monitors je opět k dipozici zdarma. Kontrolujte důležité položky, jako je stav vaší baterie, spotřebu paměti i místa a další údaje o vašem iOS zařízení.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MusicView

MusicView je jednoduchý, přehledný a užitečný klient pro hudební streamovací služby Apple Music a Spotify. Můžete si zde například nechat zobrazit žebříky z různých zemí světa a přehrávat příslušné skladby, vytvářet a upravovat vlastní widgety, sledovat vaše vlastní žebříčky a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Weapon Shop Fantasy

Jestliže se považujete za milovníky RPG simulací, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na titul Weapon Shop Fantasy. V této hře vaším úkolem bude, abyste si dokázali sami vyrobit ty nejmocnější zbraně, následně je patřičně očarovali a utkali se tváří v tvář s vašimi (pixelovými) nepřáteli.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

The Almost Gone

Jestliže hledáte nějakou parádní hru, která by vás dokázala zabavit na dlouhé hodiny a zároveň by potrápila vaše myšlení, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul The Almost Gone. Na začátku hry se ocitnete v prostoru, kdy budete doslova balancovat mezi životem a smrtí, kompletně izolováni a sami. Vaším úkolem bude odhalit pravdu, která stojí za vaším osudem. Proč jste ale tady? Proč jste uvězněni a sami? A dokážete se vlastně dostat pryč? Odpovědi na tyto otázky již budete muset najít sami.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Crystal Cove

Považujete se za milovníka logických her a hledáte nějaký titul, který by vás dokázal parádně zabavit? V takovém případě byste neměli přehlédnout hru Crystal Love. Ta je dnes k dostání zcela zdarma a vaším úkolem bude, abyste správně pohybovali s trojúhelníkem a spojovali 3 nebo více barev. Díky tomu bloky následně zmizí a vy získáváte body. Nemůžete si ale dovolit příliš chybovat, jinak pro vás hra skončí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.