Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Qlone 3D Scanner EDU

S pomocí aplikace Qlone 3D Scanner for EDU můžete velice snadno a rychle skenovat nejrůznější objekty z vašeho okolí. Tento nástroj dokáže zmiňovaný objekt přenést do 3D podoby a případně za pomocí rozšířené reality (AR) je promítnou zpět do vašeho okolí. Jedná se o program především pro studijní účely s rozsáhlými možnostmi.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Through the Ages

Zakoupením hry Through the Ages získáte perfektní adaptaci stejnojmenné deskové hry, která sklízí úspěch doslova po celém světě. Pokud vás baví hry, jenž se točí okolo vybudování civilizace, pak je tady Through the Ages přímo pro vás. V této hře velice závisí na kartách, díky kterým právě dochází k samotnému budování, můžete využít několik různých cest k úspěchu a navíc se zde nachází unikátní a propracovaná ekonomika.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Hidden Folks

Baví vás klidnější hry a hledáte nějaký oddechový titul, u kterého byste se mohli zrelaxovat, ale zároveň si procvičili svou pozornost? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hidden Folks. V této hře se ocitnete před kresleným prostředím, kde budete muset hledat vyznačené lidi a objekty.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Recolla

Do akce se znovu dostala oblíbená aplikace Recolla, která slouží pro úpravu vašich fotografií. Její vývojáři totiž analyzovali fotografie z 19. století a vytvořili sérií filtrů, s jejíchž pomocí můžete vaše snímky proměnit do stejné podoby. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Titan Quest: Legendary Edition

Fanouškům akčních RPG her by poté rozhodně neměl uniknout titul Titan Quest: Legendary Edition, ve kterém se budete potýkat s extrémně nebezpečnou hrozbou. Bohům totiž uprchli samotní Titáni, kteří chtějí kompletně zničit svět. Sami bohové je přitom nedokáží porazit, a proto potřebují vaši pomoc.

  • Původní cena: 449 Kč (329 Kč)

Camera X_ Manual adjustments

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o vcelku dobře vypadající fotografie. Pokud byste ale chtěli něco víc a mít celý proces focení pod kontrolou, mohl by vás zaujmout program Camera X Manual adjustments. Ten totiž mimo řady parádních filtrů nabízí i možnost, kdy si můžete dle sebe přizpůsobit například ostrost, expozici, rychlost závěrky, ISO a další.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

gTasks Pro for Google Tasks

Pokud jste dosud nenašli úkolovou aplikaci, která by vám vyhovovala, tak třeba si zamilujete právě gTasks Pro. Aplikace podporuje připomínky založené na lokalitě, takže v momentě, kdy se budete nacházet v určité oblasti, tak vám gTasks zašle připomínku. Můžete si synchronizovat vaše úkoly s Google Task napříč všemi iOS zařízeními.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.