Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

gTasks Pro for Google Tasks

Pokud pro zapisování nejrůznějších úloh a povinností používáte kombinaci Google kalendáře spolu s Google Úkoly, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na gTasks Pro for Google Tasks. Tento nástroj totiž automaticky synchronizuje záznamy do vašich Apple zařízení, díky čemuž k nim máte přístup na jednom místě.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Be Focused Pro – Focus Timer

Do akce dnes po dlouhé době znovu zamířila nesmírně populární aplikace Be Focused Pro – Focus Timer, která vám pomůže s maximalizací vaší produktivity. Tento nástroj konkrétně rozdělí vaši práci na několik menších intervalů prokládaných přestávkami, díky čemuž nebudete tolik mrhat časem. Zároveň program vede statistiky o vaší práci.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Roman – budget weight loss

Chtěli byste zredukovat svou hmotnost a shodit nějaké to kilo navíc? V takové případě jistě víte, že naprostým základem je správná strava. S tímto vám dokáže skvěle pomoct aplikace Roman – budget weight loss, která se jednak stará o pravidelnou stravu, sleduje progres vaší hmotnosti a motivuje vás ke cvičení.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.