Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Hypeforma Premium

Jestliže se zajímáte o hry s velice zajímavým příběhem, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hyperforma. V této hře se totiž podíváte do budoucnosti vzdálené 256 let, kde narazíte na obrovskou záhadu. Známá civilizace totiž kompletně vymizela a zanechala po sobě pouze prastarou síť. Vaším úkolem cestovatele bude se do sítě nekonečně prázdného hyperprostoru ponořit a najít odpověď k celé záhadě.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

ABBYY Business Card Reader Pro

Jste podnikatelem a během své kariéry se neustále potkáváte s novými lidmi, kteří vám předávají své vizitky? V tomto směru můžete mít za chvíli plnou peněženku různých vizitek. Aplikace ABBYY Business Card Reader Pro slouží pro skenování zmiňovaných vizitek.

  • Původní cena: 1590 Kč (749 Kč)

Crazy Run

Pokud hledáte nějakou jednoduchou, oddechovou hru, měli byste se přinejmenším podívat na titul Crazy Run. V této hře se totiž zhostíte role parkourového běžce, kdy budete postupně probíhat městem. Jedná se o nikdy nekončící trať, kdy vám jde o to, abyste překonali co možná nejvíce překážek.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Drop Flop!

Hraním hry Drop Flop! byste měli značně procvičit a případně vylepšit vaše reflexy. Startem hry vám totiž shora „spadne“ několik míčků, které vy budete muset odchytávat. Drop Flop! vám váš výkon následně patřičně propočítá a vy tak nad svým reflexem budete mít dokonalý přehled, díky čemuž se taktéž můžete stále a stále překonávat.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Samorost 2

Pokud jste si i vy oblíbili okouzlující hru Samorost z dílny tuzemského studia Amanita Design, jistě vás potěší, že Samorost 2 je nyní k dispozici v akci – s vylepšenou grafikou, podporou hraní ve full-screen zobrazení a přepracovaným systémem ukládání bez kódů.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Paintwork Pro

Aplikace Paintwork Pro cílí především na kreativní a nadané lidi, kteří si rádi kreslí či malují. Přesto ale dokáže zabavit i ty nezkušené, kteří mohou objevovat nové možnosti. V rámci této aplikace si tedy budete moci jakkoliv kreslit, obtahovat, vytvářet a také editovat.

  • Původní cena: 179 Kč (149 Kč)

Botanicula

Další podařenou aplikací z dílny společnosti Amanita Design, která je dnes v akci, je Botanicula. Ponořte se do pohádkového a kouzelného dobrodružství, na kterém potkáte spoustu zajímavých bytostí, prozkoumáte okouzlující zákoutí a vychutnáte si stovky roztomilých animací.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.