Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Trivia Crack

Chcete trénovat své vědomosti a nevadí vám anglický jazyk? Pokud jste si na obě tyto otázky odpověděli kladně, tak by se vám mohla líbit hra Trivia Crack. V rámci ní vám budou Apple Watch zobrazovat různé otázky, na které budete postupně odpovídat. K dispozici je hned několik kategorií, ze kterých budete otázky dostávat. Díky Trivia Crack získáte perfektní možnost trénovat své vědomosti na zápěstí vaší ruky, a to kdykoliv a kdekoliv.

  • Původní cena: 279 Kč (229 Kč)

iConnectHue for Philips Hue

Zakoupením aplikace iConnectHue for Philips Hue si přijdete na zajímavou aplikaci, která je určena pro jablíčkáře používající chytré osvětlení Philips Hue. S pomocí tohoto nástroje nad samotným osvětlením můžete mít daleko lepší přehled, lépe si jej zorganizovat a ovládat jej i z hodinek podle příslušných místností.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

Reflexes – Activities at Home

Zajímalo vás někdy, jak jste na tom s vašimi reflexy, a zdali byste na nich mohli případně zapracovat? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Reflexes – Activities at Home. Ta vás totiž v tomto směru dokáže otestovat přímo doma a pomoct vám s tréninkem.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.