Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Díky herní konzoli PlayStation 5 bude tvůj hráčský prožitek o několik levelů výš než dosud a to slibujeme! Pohodlně se usaď a nech se provést světem velmi povedených her na PS5.

Hned na úvod žhavá novinka Horizon Forbidden West, která je pokračováním mega úspěšného Horizon Zero Dawn. Tahle hra na PS5 tě doslova vtáhne do budoucího postapokalyptického světa, který je pustošen nejrůznějšími pohromami, co nejdou zastavit.

Hlavní hrdinka, bojovnice Aloy musí odkrýt tajemství ukrytá v katastrofách a obnovit rovnováhu světa. A jak už asi tušíš, nebude to mít vůbec snadné. Během své cesty potká staré známé, vytvoří si výhodné aliance proti novým nepřátelům, ale hlavně musí rozlousknout prastará tajemství, co vedou až k pomyslnému cíli.

Přidej se k Aloy a pomoz jí být v téhle fascinující pustině o krok napřed, než její nepřítel. Prozkoumejte společně lesy, hory i nové kultury a využijte rozmanité zbraně, vybavení a pasti, které si vyrobíte z toho, co zrovna najdete.

Takhle cesta všechny a všechno změní a bude to výzva. Máš-li odvahu, staň se její součástí i ty!

ps hry 1

Další herní hitovky na PS5

A Pokračujeme v krasojízdě těch nej her na PS5, které si hned doslova zamilujete!

Spider-Man je opět v kurzu i díky druhému dílu od Marvel nazvanému Spider-Man: Miles Morales. Vyzkoušej si na vlastní kůži, jaké to je, být mladíčkem Milesem Moralesem, který se díky novým a neuvěřitelným schopnostem mění v dalšího Spider-Mana. To vše samozřejmě pod dozorem legendárního Petera Parkera! Tak hraj a objev sám sebe s touhle velkolepou hrou na PS5.

ps hry 4

Další hráčskou perlou je Ratchet & Clank: Rift Apart, kde si užiješ spoustu akce, protože co jiného taky od téhle provařené dvojky Lombaxů čekat? Uchvátí tě neskutečná rychlost a budeš žasnout nad úžasným vizuálem i naprosto šíleným arzenálem, který tě doslova převálcuje!

V našem výběru rozhodně nesmí chybět ani strhující Returnal. Tahle hra na PS5 tě doslova pohltí a donutí hrát znovu a znovu! Po nouzovém přistání v nehostinné krajině tě čeká nekonečné dobrodružství, co tě nejen srazí na kolena, ale i donutí znovu vstát. Záhy zjistíš, že každý další boj je úplně jiný, než ten předchozí a že tvé možnosti a schopnosti nejsou nevyčerpatelné. Tahle hra rozhodně prověří tvé strategické uvažování. Tak vzhůru za svobodou!

Píše se i další kapitola v sérii Assassin´s Creed a to hra na PS5 Assassi´n Creed Valhalla. Ukaž svou moc a staň se věhlasným vikingským válečníkem, jakého si dosud znal jen z velkolepých bájí. Jak velká bude tvá sláva záleží na tom, jak dobře se během hry budeš rozhodovat a jakými lidmi se obklopíš. Tak na to nezapomeň a vydej se na slavnou cestu, na jejímž konci usedneš po boku bohů ve Valhale!

ps hry 2

Teď by měli zbystřit milovníci fantastických příběhů, protože další žhavá novinka, hra Elden Ring, je napínavé dobrodružství prošpikované silou, intrikami i impozantními nepřáteli. Tohle RPGéčko vzniklo pod taktovkou Hidetaky Miyazakiho, jenž je tvůrcem oceňované série Dark Souls, a George R. R. Martina, který je autorem nejprodávanější fantasy série Píseň ledu a ohně a mělo by se tak jednat o velkolepou podívanou! Příběh se odehrává v monstrózním světě plném tajemství a mýtů a je jen na tobě, nad kým a čím získáš převahu!

ps hry 3

A závěrem nesmíme zapomenout ani na srdcaře z oblasti sportu, protože taková EA SPORTS NHL 22, která vůbec poprvé přichází jako hra na PS5, je úplná pecka! Zaručujeme ti, že si vychutnáš každou kličku, střelu i faul a skutečné hvězdy NHL ti doslova ožijí v obýváku. Tak hraj a nech se ohromit super dovednostmi top hráčů NHL!

Že máš radši fotbal? Nevadí, i na to jsme připraveni a FIFA Ultimate Team 22 je tu! Vyber si ty nejlepší hráče světa a postav si svůj hvězdný tým! Tahle hra tě provede fotbalovým světem během celé sezóny, a to i včetně reálných soutěží, jako je třeba Liga mistrů UEFA.

Hry na PS5 jsou vážně našlapané, co myslíš?  Tak si vyber tu svou a nech se unášet na nekonečné hráčské vlně!

Dnes nejčtenější

.