Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Future Ludo

Zahrajte si tuto známou, strategickou stolní hru nově na vašem iPadu či iPhonu. Nyní však nehrajete na papíře, jak je zvykem, ale přímo ve virtuálním vesmíru. Hoďte kostkou a probojujte se se svou mateřskou lodí až do cíle. Podporuje hru až pro 4 hráče.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Font Keyboard – Fonts Chat

Dnes se do akce dostala také aplikace s názvem Font Keyboard – Fonts Chat. Jak název napovídá, jedná se o skvělého pomocníka pro všechny, kteří by si na svém iPhonu chtěli vyzkoušet nové a zajímavé fonty. Najdete zde doslova desítky různých druhů písem a emotikonů, které můžete použít na řadě sociálních sítí i na jiných místech.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Ruler Tape 17: Measure

Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace je k dispozici také pro iPad.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Sleep Sounds: relaxing sounds

Pokud máte problémy s usínáním, tak byste určitě neměli přehlédnout slevu na oblíbenou aplikaci Sleep Sounds: relaxing sounds. Program totiž nabízí řadu přívětivých a relaxačních nahrávek, které vám pomohou se uklidnit a následně i usnout. Samozřejmě ani nechybí možnost časovače, aby vám nahrávky nehrály celou noc, ale automaticky se po určité době vyply.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

iColorama S

iColorama S je skvělou aplikací, která je určena pro osoby, které rádi vylepšují a zdokonalují své fotografie. Aplikace vám poskytne velké množství různých efektů a filtrů. iColorama S je vhodná jak pro nezkušené, tak i pro pokročilé uživatele, jelikož nabízí snadná vylepšení i komplikované proměny.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Writing Shed

Aplikaci Writing Shed ocení především začínající spisovatelé, novelisté, scenáristé, režiséři a ostatní. Jedná se totiž o vylepšený textový procesor s řadou perfektních výhod, který vám usnadní vaši každodenní práci. Tento nástroj je navíc schopen pracovat hned s několika projekty, jež od sebe snáze oddělíte.

  • Původní cena: 249 Kč (149 Kč)

Radio Commander

Pokud se aktuálně koukáte po nějaké parádní hře se skvělým příběhem, zbystřete. V akci se totiž objevil velice oblíbený titul Radio Commander, který vás přesune zpět v čase do období války ve Vietnamu. Vy se přitom přímo na bojiště ani nepodíváte, ale vše budete řešit rádiově. Vaším úkolem tedy bude vést vojáky USA a vše řídit za pomocí příkazů na dálku. Zároveň je nutné bedlivě poslouchat jejich výpovědi, podle kterých je nutné konat rozhodnutí.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.