Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Search and Play Internet Radio

Baví vás poslech internetových rádií a rádi v tomto směru objevujete nový obsah k poslechu? Pak určitě uvítáte zkratku s názvem Search and Play Internet Radio. Stačí v menu do vyhledávacího pole zadat klíčové slovo, a zkratka pro vás již během chvilky sama najde odpovídající stanice internetových rádií.

Zkratku Search and Play Internet Radio stáhnete zde.

Wi-Fi Manager

Jak název napovídá, zkratka Wi-Fi Manager vám dokáže skvěle pomoci se správou vašeho Wi-Fi připojení. S její pomocí můžete zobrazit údaje o vaší Wi-Fi síti, sdílet připojení, zjistit aktuální rychlost vašeho internetového připojení a spoustu dalšího.

Zkratku Wi-Fi Manager stáhnete zde.

Online Games

Název této zkratky jistě dostatečně výstižně hovoří sám za sebe. Online Games je zábavná zkratka, která vám zprostředkuje okamžitý přístup k řadě skvělých online her, které si můžete zahrát přímo v prostředí webového prohlížeče na displeji vašeho iPhonu. Nabídka her (respektive serverů) je opravdu bohatá.

Zkratku Online Games stáhnete zde.

iTunes Remote

Zkratka iTunes Remote funguje jako jakýsi vylepšený ovladač pro hudbu z Apple Music, a to nejen na vašem iPhonu, ale i na dalších připojených zařízeních. S její pomocí můžete ovládat hlasitost, přehrávání, pořadí skladeb, ale třeba také zobrazit informace o právě přehrávané skladbě nebo vyčistit frontu přehrávaných skladeb.

Zkratku iTunes Remote stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.