Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Mars Info

Pokud patříte mezi milovníky astronomie, tak vás jistě potěší aplikace Mars Information. Jak je ze samotného názvu patrné, tento program vám poskytne řadu detailních informací o takzvané Rudé planetě neboli Marsu. Zároveň si můžete celou planetu prozkoumat na vlastní „kůži.“

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Unit Converter Pro HD

Jak již samotný název napovídá, aplikace Unit Converter Pro HD vám dokáže posloužit jakožto parádní, a především jednoduchý nástroj, s jehož pomocí můžete hravě převádět napříč jednotkami. Program zvládá více než 700 různých jednotek, které jsou navíc rozřazeny do 30 kategorií.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

cRate Pro – Currency Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace cRate Pro – Currency Converte funguje jakožto skvělý nástroj pro převádění hodnot napříč nejrůznějšími světovými měnami. Tento program dokáže pracovat s více než 160 měnami, přičemž zároveň zobrazuje i vývoj hodnoty v grafech a funguje i na Apple Watch.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PDF Max Pro

Pokud častokrát pracujete s dokumenty ve formátu PDF, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci PDF Max Pro. Tento nástroj vám totiž umožní si tyto dokumenty nejen pročítat, ale také provádět nejrůznější anotace, podepisovat je i upravovat a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Sleepin‘ Guy

Do akce dnes také zamířila vcelku zajímavá adventura Sleepin‘ Guy, ve které se vydáte do snové říše. Sami se přitom zhostíte role příjemného muže, kterého bohužel sužuje jeden problém – nemůže se totiž probudit ze svých snů. Vaším úkolem mu bude v tomto pomoct. Konkrétně na vás čeká 25 úrovní a řada hádanek.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Last Colossus

Řadíte se mezi milovníky starých, spíše textových RPG her, nebo byste si je alespoň rádi připomněli? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak by vás mohl zaujmout titul Last Colossus, ve kterém na vás čeká devět zajímavých kapitol, kdy se spolu s vaším bojovým gigantickým robotem budete muset postavit nejrůznějším nepřátelům a náročným bossům.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Hell Raider  – Wheel of Fate

Jestliže se řadíte mezi milovníky takzvaných RPG her v retro stylu, určitě byste neměli přehlédnout titul Hell Raider – Wheel of Fate. V této hře se ocitnete v roli tajuplného rytíře, který bohužel zahynul v boji. Abyste mohli být oživeni a vrátit se do světa živých, budete se muset vydat na výpravu za zmizelými bohy a nastolit pořádek v samotném pekle.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.