Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Reaction Timer Game

Jak jste na tom s reflexy a postřehem? To si můžete vyzkoušet v rámci povedené aplikace Reaction Timer Game, která slouží pro měření vašeho postřehu, přičemž zároveň vám umožní na sobě zapracovat. Celé je to navíc nesmírně jednoduché. Před vámi se totiž objeví časomíra, kdy vaším úkolem je, abyste zmáčkli tlačítko přesně v okamžiku, kdy narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Reflexes – Activities at Home

Pokud vás někdy napadlo, jak na tom asi jsou vaše reflexy, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aktuální slevu na aplikaci Reflexes – Activities at Home. Tento program po delší době opět zavítal do akce a je k dostání zcela zdarma. Jak to ale celé funguje? Appka nejprve otestuje vaše zmiňované reflexy a následně vám prostřednictvím nejrůznějších cvičení pomůže s jejich zlepšením.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Roman – budget weight loss

Chtěli byste zredukovat svou hmotnost a shodit nějaké to kilo navíc? V takové případě jistě víte, že naprostým základem je správná strava. S tímto vám dokáže skvěle pomoct aplikace Roman – budget weight loss, která se jednak stará o pravidelnou stravu, sleduje progres vaší hmotnosti a motivuje vás ke cvičení.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.