Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

MUSYNX

MUSYNX je rytmická hra na iPhone a iPad. Obsahuje celkem 130 skladeb. Díky profesionálnímu zpracování zvuku a vysoké kvalitě přinese MUSYNX dokonalý zážitek z hudby.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MovieSpirit – Movie Maker Pro

Stažením aplikace MovieSpirit – Movie Maker Pro získáte parádní nástroj, který potěší především ty uživatele, kteří častokrát potřebují upravit nějaká videa. Tento nástroj vám totiž umožní videa různě zkracovat, stříhat, ořezávat, transformovat, pracovat s vrstvami, klíčovat pozadí a podobně.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Starlight – Explore the Stars

Jestliže se zajímáte o astronomii, případně byste rádi začali, mohla by se vám hodit povedená aplikace Starlight – Explore the Stars. S pomocí tohoto programu vám stačí namířit váš iPhone či iPad na oblohu a v reálném čase můžete vidět postavení hvězd a planet.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Breathing Zone

Správné dýchání dokáže lidskému tělu nesmírně pomoci a v případě nutnosti i odbourat stres, úzkost a obecně tak člověka uklidnit. To přesně využívá i aplikace Breathing Zone, která vám nabídne dechová cvičení pro tyto nepříjemné situace a pomůže vám je překonat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Reaction Timer Game

Pokud byste rádi otestovali rychlost svých reakcí, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Reaction Timer Game, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma. Před vámi se totiž objeví odpočet, přičemž vaším úkolem bude, abyste klepli na příslušné tlačítko přesně v okamžik, jakmile odpočet narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

7Days: Backer

Pokud ale hledáte spíše nějakou zábavu a dobrodružství se skvělým příběhem, zbystřete. Do akce také zamířila hra 7Days : Backer, ve které máte 7 dní na odhalení řady tajemství. Jedná se o interaktivní textový příběh, kdy nesmírně záleží na vašich volbách. Ty totiž určí nadcházející vývoj děje i to, zdali se ve finále postavíte na stranu dobra či zla.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Shock Clock Arcade

Další zajímavou hrou, která je dnes taktéž zdarma, je Shock Clock Arcade. V této hře budete přeskakovat z hodinek na hodinky, a to až do momentu, než v této úloze selžete. Hlavním úkolem hry je nasbírat co nejvíce bodů a určitě nejeden hráč přivítá, že se dá Shock Clock Arcade hrát pouze jednou rukou.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.