Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Reaction Timer Game

Jak jste na tom s reflexy a postřehem? To si můžete vyzkoušet v rámci povedené aplikace Reaction Timer Game, která slouží pro měření vašeho postřehu, přičemž zároveň vám umožní na sobě zapracovat. Celé je to navíc nesmírně jednoduché. Před vámi se totiž objeví časomíra, kdy vaším úkolem je, abyste zmáčkli tlačítko přesně v okamžiku, kdy narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Money Pro: Personal Finance

Jestliže hledáte nějaké praktické řešení, které by vám pomohlo s kontrolou vašich financí, zbystřete. Do akce opět zamířila velice populární aplikace Money Pro: Personal Finance AR, do které si budete zapisovat všechny vaše výdaje a příjmy, budete pracovat s rozpočtem a naučíte se tak šetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Space War GS

Jablečné hodinky Apple Watch naštěstí nemusí sloužit jen pro zobrazování notifikací a času, ale lze jej využít i pro hraní her. V takovém případě se může hodit aktuálně zlevněná aplikace Space War GS, ve které se zhostíte role pilota vesmírné lodi a napříč vesmírem se budete potýkat s vlnami útočících nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.