Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Break Brick Out

Úkol v této hře je jasný. Odstraňte všechny kostičky, které přes vás Break Brick Out postaví. K tomu budete potřebovat rychlé reakce a palec, jednu kuličku a trochu trpělivosti. Pozor, zábava končí, jakmile vám kulička spadne do propasti.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

MyTracks

Pohrávali jste si někdy s myšlenkou, jak vlastně vypadá trasa vaší náhodné procházky, jak velkou vzdálenost ujdete a přes jaká místa procházíte? V takovém případě by se mohla hodit aplikace MyTracks, která skvěle zaznamenává GPS data nejen z procházek, ale i z běhu, cyklistiky a dalších. Následně si tak můžete prohlédnout, kde jste vlastně byli a jak se vám dařilo.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Candleman

Dokážete se ponořit do temného dobrodružství, když vaše světlo vydrží pouhých deset sekund? Candleman vás naplno zatáhne do hry, plné tajemných tmavých koutů, hry stínů a světel a zajímavých dobrodružství.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

FocusDots: Tomato Focus Timer

Zakoupením aplikace FocusDots: Tomato Timer získáte perfektní nástroj, která slouží pro správu vašeho času a zvýšení produktivity. Jedná se totiž o časovač pro vaše úkoly, který vám pomůže se na ně lépe soustředit a odstrčit stranou všem známou prokrastinaci.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

The Last Roman Village

Jestliže máte rádi strategie, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul The Last Roman Village. V této hře se totiž podíváte do období konce Římské říše, kdy už jen vzdoruje poslední vesnice. Právě tu budete mít na starost vy a budete muset zajistit její obranu před nájezdy nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Insect Identifier

Pokud se často vydáváte do přírody a narážíte při tom na spoustu hmyzu, o kterém byste rádi věděli o něco víc, rozhodně byste měli vyzkoušet aplikaci Insect Identification. Díky této aplikaci stačí hmyz vyfotit a aplikace na základě své databáze vyhodnotí, o jaký druh se jedná.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Buffer Editor – Code Editor

Aplikace Buffer Editor – Code Editor potěší především vývojáře. Tento nástroj totiž funguje jako vývojářské prostředí a můžete jej tedy využít pro psaní kódu v těch nejrůznějších programovacích jazycích. Aplikace konkrétně rozumí syntaxi jazyků jako Swift, TypeScipt, C, C++, C#, Java, Javascript a spoustě dalších.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.