Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Rebel Cops

V tahové strategické hře Rebel Cops povedete četu vzbouřených policistů, kteří jsou připraveni čelit jakékoliv zločinecké organizaci. Jelikož se jedná o vzbouřenou policejní jednotky, nebudete mít nikdy jisté zásoby a jakýkoliv špatný krok vás může stát život vašich policistů. Zvládnete bojovat za stranu spravedlnosti?

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Extreme Calendar

Jestliže hledáte vhodnou alternativu za nativní Kalendář, tak byste se určitě měli přinejmenším podívat na aplikace Extreme Calendar. Tento nástroj kombinuje jednoduchý design se všemi potřebnými funkcemi a jednoduše pracuje s jednotlivými událostmi, nad kterými můžete mít perfektní přehled.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Photo Power Tools

Chtěli byste vylepšit vaše fotografie a upravit je k dokonalosti? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Photo Power Tools, která vám poskytne řadu perfektních nástrojů pro zmiňovanou úpravu fotografií. S pomocí tohoto programu můžete upravovat jas, kontrast, saturaci, expozici, hrát si s barvami, využívat různé efekty, použít dynamicky „vylepšovač,“ použít zostření, snímek oříznout, otočit a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Block vs. Block

Hra s názvem Block vs. Block je upravená klasika z dob minulých. Světově nejatraktivnější logická hra všech dob nyní na vašem zařízení. 16 různých druhů tvarů. Hrajte proti počítači, anebo si na iPadu zahrajte proti svým přátelům.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Esports Life Tycoon

Další podobnou hrou je Esports Life Tycoon, která potěší především vášnivé hráče počítačových her. Sami se přitom zhostíte role manažera takzvaného e-sport týmu a vaším úkolem bude, aby vaši svěřenci vystoupali na samotný vrchol a následně se na něm i udrželi.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

SIMO: MATLAB programming app

Jedná se o aplikaci, kterou využívají především vysokoškolští studenti, instruktoři a lidé, kteří chtějí vytvořit jednoduché kódy v Matlabu v iOS. SIMO: MATLAB programming app nabízí spoustu funkcí včetně výkonného textového editoru, možnost offline přístupu k dokumentům a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

iConnectHue for Philips Hue

Zakoupením aplikace iConnectHue for Philips Hue si přijdete na zajímavou aplikaci, která je určena pro jablíčkáře používající chytré osvětlení Philips Hue. S pomocí tohoto nástroje nad samotným osvětlením můžete mít daleko lepší přehled, lépe si jej zorganizovat a ovládat jej i z hodinek podle příslušných místností.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.