Zavřít reklamu

Před několika dny jsme se konečně dočkali rozšíření streamovací služby HBO Max i do České republiky. Konkrétně k tomuto kroku došlo 8. března, kdy mimo jiné Apple pořádal svou první letošní konferenci. Na našem magazínu se službě HBO Max věnujeme – již jsme si například ukázali, co všechno byste měli vědět, popřípadě jakým způsobem je možné získat tuto službu za lepší cenu. Pokud už využíváte HBO Max naplno, popřípadě pokud se teprve chystáte k předplacení, tak by se vám mohl hodit tento článek, ve kterém se podíváme na 5 tipů a triků v rámci HBO Max pro iPhone. Vrhněme se přímo na věc.

Stahování pořadů

Pokud si HBO Max předplatíte, tak získáte možnost pro jednoduché stahování jakýchkoliv pořadů. Díky tomu pak můžete vaše filmy či seriály sledovat úplně odkudkoliv, bez nutnosti připojení k internetu. Pro stažení nějakého pořadu stačí, abyste si ho prvně vyhledali, a poté rozkliknuli jeho profil. Jakmile tak učiníte, tak v pravo dole, pod náhledovým obrázkem pořadu, klepněte na ikonu stahování. Pokud byste si pak chtěli zobrazit veškeré stažené pořady, tak stačí, abyste se ve spodním menu klepnuli na ikonu panáčka, a poté otevřeli sekci Stahování.

Pokračovat ve sledování

V případě, že si na prakticky jakékoliv streamovací služby rozkoukáte nějaký pořad, tak se na něj ve většině případech chcete co možná nejrychleji dodívat – samozřejmě vás ale pořad musí bavit. Abyste nemuseli veškeré pořady, které aktuálně sledujete, vyhledávat, tak je najdete jednoduše pohromadě v rámci speciální sekce. Pro zobrazí všech rozkoukaných seriálů, u kterých můžete pokračovat ve sledování, klepněte ve spodním menu na ikonu panáčka, a poté se přesuňte do sekce s názvem Pokračovat ve sledování.

Seznam oblíbených pořadů

Určitě už jste se někdy ocitli v situaci, kdy jste se s protějškem chtěli večer na něco podívat. Často se stává, že samotný film či seriál vybíráte několik desítek minut, až nakonec usoudíte, že se vlastně na nic dívat nechcete, jelikož je pozdě. V rámci HBO Max se každopádně na takovou situaci můžete připravit a předem si vybrat zajímavé pořady, které by vás mohly bavit. Tyto pořady si můžete přidat do speciálního seznamu oblíbených pořadů – stačí, abyste si pořad vyhledali, poté jej rozkliknuli a vpravo dole pod náhledem pořadu klepnuli na ikonu +. Kompletní seznam takových pořadů pak najdete tak, že klepnete ve spodní menu na ikonu panáčka, a poté přejdete do Můj seznam.

Možnosti přehrávání a stahování

Co se týče sledování pořadů, tak při něm dochází k přenosu relativně velkého objemu dat. Pokud se nacházíte doma, tak vás to samozřejmě trápit nemusí, jelikož jste připojeni k Wi-Fi. Problém to ale může být tehdy, pokud pořad začnete sledovat na mobilních datech – především v případě, že máte malý datový balíček. V rámci aplikace HBO Max si každopádně naštěstí můžete přímo nastavit, kdy se mohou pořady přehrávat či stahovat. Stačí, abyste ve spodním menu klepnuli na ikonu panáčka, a poté vlevo nahoře na ikonu ozubeného kola. Jakmile tak učiníte, tak přejděte do sekce Možnosti videa. Zde si můžete nastavit, aby se pořady přehrávaly jen na Wi-Fi, popřípadě aby vás aplikace upozornila na mobilní streamování. Stejně si můžete nastavit i stahování, společně s možností pro nastavení kvality, což se může hodit.

Deaktivace příchozích e-mailů

Když jste si v rámci HBO Max vytvářeli nový účet, tak jste nejspíše zaškrtli políčko pro zasílání marketingových e-mailů ohledně novinek apod. V případě, že pro vás tyto e-maily začnou být nevyžádané, popřípadě pokud jste se pouze spletli, tak byste měli vědět, že příchod těchto e-mailů můžete deaktivovat. Stačí, abyste ve spodním menu klepnuli vpravo na ikonu panáčka, a poté na ikonu ozubeného kola vlevo nahoře. Následně přejděte do sekce Oznámení, kde pomocí přepínače jednoduše deaktivujte E-maily od HBO Max a přidružených společností.

Dnes nejčtenější

.