Zavřít reklamu

Včerejší den byl pro většinu jablíčkářů nesmírně důležitý. Konala se totiž letošní první Apple Keynote, na které jsme se dočkali představení hromady nových a skvělých produktů. Nejvíce očekávaný byl iPhone SE třetí generace, kterého jsme se opravdu dočkali. Jedná se ale o nic v porovnání s novým jablečným počítačem Mac Studio, který může disponovat zbrusu novým a extrémně výkonným čipem M1 Ultra, jehož příchod nečekal prakticky nikdo z nás. Jedná se o výkonnou pracovní stanici v těle o něco vyššího Macu mini. Společně s ním pak Apple představil ještě nový dostupnější monitor v podobě Apple Studio Display.

Stáhněte si tapetu z nového Apple Studio Display

Když Apple představí nějaké nové produkty, které disponují displejem, tak společně s nimi přichází také zbrusu nové tapety, které jsou produktu šité na míru. Před pár hodinami už jsme vám poskytnuli tapety z nových zelených iPhonů 13 (Pro) a slíbili jsme vám, že brzy přineseme tapety z dalších nových strojů. Slib tímto článkem plníme – pokud se vám líbí tapeta z nového Apple Studio Display, popřípadě pokud už máte tento monitor objednaný a nemůžete se ho dočkat, tak níže naleznete postup, pomocí kterého si ji můžete stáhnout a na Macu nastavit:

  • Prvně je nutné, abyste se přemístili na Google Disk, kde je tapeta uložena – klepněte na tento odkaz.
  • Zde následně na tapetu klepněte pravým tlačítkem, čímž se zobrazí menu.
  • Následně se zobrazí rozbalovací menu, kde klepněte na možnost Stáhnout.
  • Po stažení na tapetu klepněte pravým tlačítkem (dvěma prsty) a zvolte možnost Nastavit obrázek na ploše.

Pomocí výše uvedeného způsobu si tedy na váš Mac můžete stáhnout tapetu z představeného Apple Studio Display a nastavit si ji na plochu. Pokud se vám tapeta líbí, tak si ji samozřejmě můžete nastavit třeba i na iPad, popřípadě na iPhone – postup je jednoduchý. Na našem magazínu už jsme se tedy věnovali tapetám ze zelených iPhonů 13 (Pro) a z monitoru Studio Display. Chybí už nám pouze pokrýt tapety z nového iPhonu SE třetí generace. I ty vám ještě dnes přineseme, společně s ostatními novinkami, které se se včerejší Apple Keynote pojí. Chcete-li tedy o všem vědět, tak rozhodně Letem světem Applem sledujte i nadále!

studio_display_tapeta_fb

Dnes nejčtenější

.