Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Safety Photo+ Video Pro

Po delší době se v akci znovu objevila nesmírně populární aplikace Safety Photo+Video Pro, která slouží pro ochranu vašich videí a fotografií. S pomocí tohoto nástroje si totiž tyto soubory můžete rozřadit do alb a následně uzamknout, díky čemuž se k nim nedostane nikdo, kdo například nezná heslo, případně neprojde přes biometrickou autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Exif Viewer – Photo Metadata

Každá fotografie si s sebou nese takzvaná metadata neboli data o datech. Díky tomu tak zmiňované snímky v sobě skrývají informace například o použitém fotoaparátu, o poloze pořízení fotky, datu a čase a řadu dalších. S pomocí aplikace EXIF Viewer: Photo Metadata si tyto informace budete moci kdykoliv projít a případně i upravit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Train Layouts

Máte v oblibě modely vláčků a stavbě jejich drah se věnujete i v pohodlí vašeho domova? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by na vašem iPadu neměla chybět aplikace Train Layouts. V rámci této appky si můžete navrhnout vlastní rozpoložení dráhy, vytvořit si nákupní seznamy pro potřebné věci a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Super Lines

Co takhle si zahrát nějakou starou osvědčenou klasiku? Obsahuje 4 různé herní režimy. Můžete hrát s vašimi přáteli kdekoli jen chcete. Ovládání je jednoduché, dotkněte se obrazovky a posuňte směr. Tak jak dlouhou lajnu dokážete sestrojit?

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Felix the Reaper

V rámci dnešní akce si navíc můžete pořídit nesmírně zajímavou hru s názvem Felix The Reaper, ve které se zhostíte role smrtky jménem Felix, která pracuje pro Ministerstvo smrti. Vaším úkolem tedy bude, abyste zajistili smrt u potřebných lidí. Zároveň je ale nutné, aby vše proběhlo hladce a dle původních plánů.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Youtubers Life – Music

V posledních letech si obrovskou popularitu získali tvůrci zajímavého obsahu neboli takzvaní YouTubeři. Jejich roli si budete moct vyzkoušet na „vlastní kůži“ prostřednictvím hry Youtubers Life – Music, kdy se zhostíte role zmiňovaného YouTubera, který se zaměřuje na tvorbu hudebního obsahu.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Pavilion: Touch Edition

Milovníkům logických adventur by rozhodně neměla uniknout dnešní nabídka na Pavilion: Touch Edition. Skvělé na tom je, že vám hra neposkytne žádný tutoriál, ale rovnou vás takzvaně hodí do akce. Přitom se ocitnete v tajuplném a opuštěném komplexu, kdy se budete muset vypořádat s nejrůznějšími nástrahami a rozluštit záhadu daného místa.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.