Zavřít reklamu

Společnost Apple před malou chvilkou zahájila svou první letošní Keynote. Dnešní Keynote nese podtitul Peek Performance, a spekuluje se o tom, že by na ní cupertinská společnost měla představit nové produkty jako iPhone SE 3, iPad Air, nebo třeba nové Macy.

Pár minut před startem samotné Keynote jsme na videu mohli sledovat záběry na logo společnosti Apple, vyvedené v neonových barvách. S úderem sedmé hodiny večerní se na obrazovce objevil ředitel Applu Tim Cook, který se rovnou bez jakéhokoliv dalšího zdržování pustil do proslovu, týkajícího se jablečné streamovací služby  TV+.  V krátkých klipech se představily filmy z originální tvorby  TV+ spolu s oznámením, že za dobu své existence stihly sklidit řadu prestižních ocenění i nominací.

Ve zmíněném sestřihu jsme mohli sledovat hvězdy filmů z  TV+, jako byl Ryan Reynolds, Dakota Johnson a další. Po skončení sestřihu Tim Cook oznámil, že kromě filmů původní tvorby má Apple ještě více co nabídnout. Jednalo se o pořad Friday Night Baseball, v jehož rámci budou předplatitelé služby  TV+ moci na svých zařízeních sledovat baseballové zápasy – z krátkého proslovu nicméně nevyplynulo, zda tento obsah bude dostupný předplatitelům služby  TV+ ve všech regionech. Na stránkách našeho magazínu se budeme jarní Apple Keynote věnovat nejen v přímém přenosu po celou dobu jejího trvání, ale budeme vás také zásobovat čerstvými novinkami ihned po jejím skončení, stejně jako i v následujících dnech. Pečlivě nás sledujte, aby vám nic neuniklo.

Dnes nejčtenější

.