Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Bad North: Jotunn Edition

Další akční strategická hra, která dnes zavítala do akce, je Bad North: Jotunn Edition. V té se ocitnete rovnou v akci, kdy je vaše domovská země pod útokem vikingských nájezdníků, kteří dokonce zabili krále – vašeho otce. Vy jakožto následník trůnu musíte tento útok zajistit. Nejde vám přitom ani tak o výhru, nýbrž o zachránění co možná nejvíce životů.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Neverwinter Nights

Další velice zajímavá hra, která je dnes k dostání s parádní slevou, je Neverwinter Nights. V tomto online RPG si totiž vytvoříte svou vlastní postavu, se kterou následně budete brázdit po krajích úžasného světa, kde na vás čeká řada nepřátel, úkolů a nejrůznějších pokladů.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

Money Pro: Personal Finance AR

Jak jistě všichni víte, správa financí dá mnohdy pořádně zabrat. Přesně proto může přijít vhod, když po ruce budete mít nějakého pomocníka, který vám s tímto dokáže pomoct. Pro tyto účely existuje oblíbená aplikace Money Pro: Personal Finance AR. Ta monitoruje vaše výdaje a příjmy, naučí vás pracovat s rozpočtem a analyzuje, jakým způsobem nakládáte s financemi. Díky tomu vám například vykreslí i grafy, na kterých ihned uvidíte, na čem byste případně mohli ušetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Teleprompter Pro: Prof Hornet

Aplikace Teleprompter Pro Prof. Hornet poslouží k mnoha účelům. Nahrajete si do ní dokument ve formátu .txt, .rtf, .doc nebo .docx a ten vám poté appka zobrazuje jako na čtecím zařízení. Navíc si můžete nastavit rychlost posunu. Jedná se o skvělou pomůcku na přednášky, při natáčení videí nebo při jakémkoliv projevu.

  • Původní cena: 229 Kč (49 Kč)

Electronics Circuit Calculator

Jestliže se věnujete elektrice, nebo dokonce pracujete jako elektrikář, rozhodně by nebylo na škodu mít ve vašem iPhonu aplikaci Electronics Circuit Calculator. Tento nástroj vám pomůže s výpočtem více než dvaceti různých údajů, čímž vám dokáže značně usnadnit a zrychlit vaši práci.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

LineEngraver Photo Editor

Pokud hledáte nějaký praktický a vcelku jednoduchý nástroj, který by vám dokázal pomoci s úpravou nejen vašich fotografií, tak by vás mohl zaujmout program LineEngraver Photo Editor. Tato aplikace si úzce rozumí s černobílými snímky, nabízí řadu předpřipravených efektů a nadále nabízí nejrůznější možnosti.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Motick Flip Clock

Pokud se vám líbí design překlápěcích hodin, možná vás zaujme také aplikace s názvem Motick – Flip Clock. Nabízí několik různých režimů ukazatelů času, podporu widgetů na plochu, a nabízí také bohaté možnosti přizpůsobení a úprav.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.