Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Money Pro: Personal Finance AR

Jestliže hledáte nějaké praktické řešení, které by vám pomohlo s kontrolou vašich financí, zbystřete. Do akce opět zamířila velice populární aplikace Money Pro: Personal Finance AR, do které si budete zapisovat všechny vaše výdaje a příjmy, budete pracovat s rozpočtem a naučíte se tak šetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

WorkOther – Add Watch Workouts

Jak již samotný název napovídá, aplikace WorkOther vám pomůže se cvičením a obecně vás tak dostane do fronty. Tento program konkrétně nabízí vlastní režimy, které byste normálně na Apple Watch v rámci Cvičení nenašli. Veškerá data se navíc automaticky synchronizují do nativní aplikace Zdraví.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

World of Dinosaurs

Jak již samotný název napovídá, aplikace World of Dinosaurs se zaobírá světem dinosaurů. Pokud jste i vy fascinováni těmito pradávnými živočichy, určitě by vám tato aplikace neměla chybět. S její pomocí se totiž můžete dozvědět řadu informací o jednotlivých druzích a řadu dalších záležitostí.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.