Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Super ToDo’s

Super ToDo’s představuje skvělý způsob vytváření a správy seznamů a úkolů všeho druhu. Aplikace nabízí synchronizaci přes iCloud, takže budete mít ke svým záznamům přístup napříč všemi vašimi zařízeními. Super ToDo’s nabízí podporu řady nových iOS funkcí, jako jsou widgety na plochu, připomínky na základě polohy nebo času, celosystémový tmavý režím nebo třeba Zkratky Siri.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Snap Markup – Annotation Tool

Jestliže vám nevyhovuje nativní řešení, a hledáte proto nástroj, s jehož pomocí byste mohli anotovat vaše fotografie, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Snap Markup – Annotation Tool. Tento program nabízí řadu parádních funkcí, umí vykreslovat i jednotlivé tvary a dokáže vám tak skvěle pomoct.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dungeon Warfare

Považujete se za fanouška akčních strategických her a koukáte se po nějakém parádním odreagování? V takovém případě by vás mohl zaujmout titul Dungeon Warfare, který kombinuje skvělou retro grafiku s úžasným prostředím a několika úrovněmi. Vaším úkolem vybudovat solidní obranu, jež dokáže odolat nájezdu vašich nepřátel.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Kingdom: New Lands

Ve hře Kingdom: New Lands se zhostíte role monarchy, který musí vybudovat své království od samotného začátku. Při tomto úkolu samozřejmě budete muset sbírat potřebné materiály, rekrutovat vojáky a zdokonalovat svou ochranu. Jakmile se totiž setmí, zjistíte, že zlo číhá doslova na každém rohu a jen tak se nevzdá.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Fine – Photo Editor

Aplikace Fine – Photo Editor slouží pro úpravu vašich fotografií. S pomocí tohoto nástroje získáte vcelku bohaté možnosti pro zmiňovanou úpravu, budete moci použít řadu předpřipravených efektů, pohrát si s křivkami, vyladit barvy a řadu dalších. Samozřejmě můžete na snímky i kreslit či přidat text.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Swim Out

Pokud se řadíte mezi milovníky strategií s klidnou atmosférou, u kterých můžete skvěle zrelaxovat a zároveň procvičit vaše myšlení, zbystřete. V takovém případě by vás mohl zaujmout titul Swim Out, ve kterém se podíváte do prostředí venkovního bazénu ve slunný den. Vaším úkolem bude promyslet trasu vašeho plavce tak, aby nedošlo ke kolizi s ostatními.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

YouTubers Life: Gaming Channel

Zajímalo vás někdy, jaký asi může být život YouTubera, který se zaměřuje na hraní her? Přesně tohle si můžete vyzkoušet v zábavném simulátoru Youtubers Life: Gaming Channel. Zhostíte se přitom role začínajícího tvůrce videí a vaším úkolem pochopitelně bude, abyste natáčeli videa, postarali se o růst vašeho kanálu a stali se světovou hvězdou.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.