Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Space War GS

Jablečné hodinky Apple Watch naštěstí nemusí sloužit jen pro zobrazování notifikací a času, ale lze jej využít i pro hraní her. V takovém případě se může hodit aktuálně zlevněná aplikace Space War GS, ve které se zhostíte role pilota vesmírné lodi a napříč vesmírem se budete potýkat s vlnami útočících nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

MetCount

Jestliže se věnujete cvičení a posilování, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní slevu na oblíbenou aplikaci MetCount. Tento nástroj se po delší době znovu objevil v akci a nabízí hned několik režimů, kdy doslova bude řídit vaše tréninky a pomůže vám tak dosáhnout podstatně lepších výsledků. Samozřejmě vám následně zobrazí i statistiky, které automaticky synchronizuje s nativním Zdravím a Kondicí.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

TV Remote – Universal Remote

Napadlo vás někdy, že by mohlo být fajn, kdybyste televizi ovládali za pomocí vašich Apple Watch? V takovém případě byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci TV Remote – Universal Remote, která jablečné hodinky dokáže proměnit ve všestranný dálkový ovladač. Seznam podporovaných televizorů naleznete přímo v popisu v App Storu.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.