Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Accessiblity Defaults

Nejrůznější funkce Zpřístupnění mohou být na iPhonu někdy užitečné, může se ale stát, že je v některých situacích nebudete potřebovat. Zkratka s názvem Accessibility Defaults vám umožní snadno, rychle a okamžitě resetovat veškeré možnosti Zpřístupnění, aniž byste museli spouštět Nastavení.

Zkratku Accessibility Defaults stáhnete zde.

Online Arcade Games

Máte rádi arkádové hry, ale nechce se vám je stahovat do iPhonu? Zkratka s názvem Online Arcade Games slouží jako užitečný rozcestník k webům, na kterých si můžete online zahrát nejrůznější známé i méně známé hry – jedná se například o platformu Poki Games, Arkadium nebo třeba Crazy Games.

Zkratku Online Arcade Games stáhnete zde.

Easy Socials Menu

Zkratka s všeříkajícím názvem Easy Socials Menu slouží jako jednoduchý, funkční a užitečný rozcestník, který vás okamžitě nasměruje k jednotlivým aplikacím vašich sociálních sítí. V nastavení zkratky si můžete přidat další aplikace, ke kterým chcete získat rychlý a okamžitý přístup, případně odstranit ty, které nepoužíváte.

Zkratku Easy Socials Menu stáhnete zde.

Font Switcher

Baví vás využívat při psaní na iPhonu nejrůznější fonty? Zkratka s názvem Font Switcher vám v tomto směru umí hodně usnadnit práci. Nejprve se vás zeptá, jaký text chcete upravit. Poté vám dá na výběr z poměrně bohaté nabídky fontů, a celý proces zakončí tím, že vámi uvedený text napíše ve vybraném fontu a s vaším svolením jej zkopíruje do schránky, odkud jej pak můžete vložit tam, kam potřebujete.

Zkratku Font Switcher stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.