Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Noizio – focus, relax, sleep

Noizio je aplikace, která perfektně umlčí veškeré rušivé okolní zvuky a pomůže vám soustředit se na to, co právě děláte. Dokáže vás ale také správně naladit k spánku, relaxaci, nebo vás dostane do romantické nálady.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Eight Minute Empire

Eight Minute Empire je oficiální verze povedené stejnojmenné deskové hry, ověnčené celou řadou cen. Jak název napovídá, vaším hlavním cílem zde bude vybudovat vlastní mocné a vyspělé impérium za pomoci armády, kterou si musíte sami sestavit.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Storm Rain Sounds

Jak již samotný název napovídá, aplikace Storm Rain Sounds vám nabídce rozsáhlou kolekci se zvuky deště, které vám pomohou například s učením, spánkem a relaxací. Za zmínku také rozhodně stojí příjemné uživatelské prostředí, ve kterém si rychle vyberete.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Photo Declutter Objects Eraser

I tu nejlepší fotografii dokáže vcelku snadno a rychle zkazit nějaký nevyžádaný objekt. S tím si naštěstí dokáže poradit řada nástrojů, mezi které se řadí i aplikace Photo Declutter Objects Eraser. S pomocí tohoto programu vám jen stačí, abyste označili dané místo a o zbytek se postará kompletně za vás.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Findit – 200 Pictures

Pokud hledáte nějakou oddechovou hru pro váš iPad, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Findit (HD) – 200 Pictures. V tomto titulu se před vámi objeví dva obrázky, přičemž vaším úkolem bude, abyste mezi nimi dokázali najít 5 rozdílů. Má to ale háček. Na splnění tohoto úkolu máte pouze 60 sekund. Za správné odhalení rozdílu se čas navýší o 20 sekund, avšak pokud klepnete na špatné místo, tak se naopak sníží o 30 sekund.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

PopStar with Undo

Vývojáři této barevné hry upozorňují, že je velice návyková. Jestli se nudíte, zkuste si titul PopStar with Undo. Hra se skládá z velkého množství úrovní a vaším úkolem je seskupit bloky stejné barvy. Existují dva režimy, jeden je nekonečný a druhý časově omezený.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

AirSynth

S pomocí aplikace AirSynth můžete velice jednoduše a spolehlivě syntetizovat elektronickou hudbu, přičemž budete prakticky jen mávat rukama ve vzduchu. Tato aplikace totiž využívá vaší kameru a dokáže snímat, jak rukama právě máváte, na základě čehož se vám začne tvořit muzika.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.