Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Northgard

Po delší době se v akci znovu objevila nesmírně oblíbená RPG strategie Northgard. V této hře budete ovládat skupinu Vikingů, kteří objevili nový kontinent a pojmenují jej jako Northgard. Následně se tedy budete muset zabydlet a vypořádat se s nejrůznějšími nástrahami neznámé země.

  • Původní cena: 229 Kč (179 Kč)

Lock Notes Pro

Chtěli byste mít některé vaše poznámky uložené v zabezpečené podobě na trošku odlišném místě, než jsou nativní Poznámky? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na aplikaci Lock Notes Pro. Prostřednictvím tohoto nástroje si vaše záznamy můžete jednoduše uzamknout a navíc je máte synchronizované přes iCloud.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

MicSwap Pro Microphone Modeler

Jak již samotný název napovídá, aplikace MicSwap Pro Microphone Modeler vám dokáže posloužit pro ty nejrůznější modulace hlasu. S pomocí programu si tak můžete nahrát například vaše mluvené slovo a následně dle vlastní libosti upravit hlas. Nástroj je možné použít i pro pouhé nahrávání místo nativní aplikace Diktafon.

  • Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

Amperes – battery charge info

Baterie chytrého telefonu se dá bezpochyby označit za spotřební zpoží, které se zkrátka opotřebovává. Aplikace Amperes – battery charge info dokáže velice spolehlivě proskenovat vaši baterii a případně vám poskytnout řadu cenných informací. Jak aplikace funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Lovecraft’s Untold Stories

V akční RPG hře Lovecraft’s Untold Stories se vrhnete do objevování tajuplného světa, který je vždy zcela náhodně vygenerovaný a čeká v něm na vás spousta zajímavých příběhů. Vy sami budete muset bojovat s různými monstry z bájného světa, vylepšovat si vaše nástroje, řešit hádanky a postupně tak porazit vašeho hlavního nepřítele, kterým je prastarý bůh.

  • Původní cena: 249 Kč (79 Kč)

One Deck Dungeon

Zakoupením aplikace One Deck Dungeon získáte parádní hru, která potěší především milovníky deskových a karetních her. V tomto titulu budete postupně prozkoumávat různé žaláře, kde narazíte na řadu různých nepřátel. Vybrat si přitom můžete z různých postav, které definují váš herní styl.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

It’s About Time!

Jednoduchá aplikace It’s About Time! slouží k jedinému účelu. Tento nástroj totiž dokáže proměnit váš iPhone, iPad, ale také Apple TV do podoby jednoduchých hodin a následně tak pouze zobrazit aktuální čas. Vy si přitom můžete navolit, v jakých barvách bude program fungovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.