Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

BADLAND

Hra BADLAND získala několik ocenění a proto si vývojáři připravili tuto Game of the Year Edition, která kromě základní hry obsahuje také lepší grafiku i rozlišení, přepracované ovládání a kampaň na více než 15 hodin. Původní plošinovka BADLAND, ve které ovládáte zvláštní příšerky a snažíte se je dostat na konec každého levelu, vyšla původně v roce 2013 na iPad.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

QuestLord

Zahrajte si tahovou RPG hru v klasickém stylu tohoto oblíbeného žánru. Převezměte roli osamělého hrdiny, který musí zabránit naprosté destrukci Shattered Realm.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Hidden Folks

Baví vás klidnější hry a hledáte nějaký oddechový titul, u kterého byste se mohli zrelaxovat, ale zároveň si procvičili svou pozornost? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hidden Folks. V této hře se ocitnete před kresleným prostředím, kde budete muset hledat vyznačené lidi a objekty.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

PPHub For GitHub – Developer

Aplikace PPHub For GitHub – Developer potěší především všechny programátory a vývojáře, kteří své projekty mají uloženy v podobě repozitářů na platformě GitHub. S pomocí tohoto programu si můžete velice rychle projít zmiňované repozitáře, hledat nové open-source knihovny a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

iWriter

Jestliže hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vám dokázala posloužit jako textový procesor, tak byste se měli rozhodně podívat na iWriter. Tento nástroj vás na první pohled dokáže okouzlit svým minimalistickým designem a skvělými funkcemi. Veškerý text si samozřejmě můžete jednoduše formátovat, přičemž jednotlivé dokumenty jsou automaticky synchronizovány skrze iCloud.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dragon Castle: The Board Game

Slyšeli jste někdy o deskové hře Dragon Castle, nebo ještě lépe, hráli jste ji a rádi byste si tento herní zážitek připomněli? Pokud ano, rozhodně by vám neměla utéct dnešní nabídka na aplikace Dragon Castle: The Board Game, která věrně kopíruje původní hru a drží se její předlohy.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Mad Truck 2

Ve hře Mad Truck 2 budete řídit velké a šílené auto, přičemž vaším hlavním úkolem bude odjet různé trasy v co nejkratším čase. Aby to však nebylo jednoduché, čeká na vás spousta překážek. Mezi ty bychom mohli zařadit záludně nastražené kameny a kusy dřeva a dokonce se můžete potkat i se zombie.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.