Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Charge Fast

Potřebujete rychle nabít váš iPhone? Postará se o to zkratka s názvem Charge Fast. Po jejím spuštění dojde k deaktivaci Wi-Fi a Bluetooth, snížení jasu displeje vašeho iPhonu, a také k aktivaci režimu snížené spotřeby baterie. Po třiceti minutách se vás zkratka zeptá, zda chcete pokračovat v nabíjení, nebo režim rychlého nabíjení vypnout.

Zkratku Charge Fast stáhnete zde.

iControl

Zkratka iControl slouží jako rozcestník, s jehož pomocí můžete například spouštět aplikace na vašem iPhonu, provádět vyhledávání, pracovat s Ovládacím centrem, přehrávat různé skladby a provádět akce, jako je třeba výpočet trasy, vygenerování QR kódu nebo otevření libovolné URL adresy. Zkratku si samozřejmě můžete v jejím nastavení upravit dle libosti.

Zkratku iControl stáhnete zde.

Convert This

Jak název napovídá, zkratka jménem Convert This vám na vašem iPhonu rychle, jednoduše a efektivně pomůže s převodem mediálních souborů téměř všeho druhu. Zkratka Convert This si umí skvěle poradit nejen s fotografiemi a obrázky, ale také se zvukovými soubory nebo třeba videonahrávkami.

Zkratku Convert This stáhnete zde.

Incoming Call

Potřebujete se vyvléknout z probíhající nepříjemné schůzky a nevíte jak? Pomůže vám zkratka s názvem Incoming Call – je ale potřeba, abyste si její podrobnosti nastavili s dostatečným předstihem dříve než ji použijete. V této zkratce jednoduše nastavíte podrobnosti ohledně fiktivního volajícího. Poté zadáte, po jak dlouhé době chcete obdržet fiktivní telefonní hovor, a ponecháte svůj iPhone odemčený. Po uplynutí vámi stanovené lhůty už se můžete těšit na příchozí hovor.

Zkratku Incoming Call stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.