Zavřít reklamu

I tento týden pro vás děláme demonstrativní výčet netflixových novinek za uplynulý týden. Nutno říct, že v těchto dnech bude pravděpodobně málokdo mít náladu na sledování nějakých filmů. Na druhou stranu jde o dobrý způsob, jak se alespoň na chvíli odtrhnout od reality. Níže umístěné novinky rozhodně stojí za zhlédnutí.

Bez přestání

Zkorumpovaný policajt při zametání stop po nehodě zajde až do extrému. Kvůli výhrůžkám od záhadného svědka se mu pak ale začne rozpadat život pod rukama. Jedná se o akční film.

Zase 15

Její práce ani osobní život nestojí za řeč. Pak ale Anita zjistí, že se může vrátit v čase do doby, kdy jí bylo patnáct. Změní nějak minulost? Komediální seriál o 6 epizodách spíše pro náctileté. Ale chcete-li vypnout, užije si jej pravděpodobně každý.

Vikingové: Valhalla

Vikingy asi netřeba představovat. Jedná se o odnož velmi povedeného seriálu. Kdo viděl ten původní, může si být jist, že jej čeká spousta strhujících scén, úžasné bitvy a propletený příběh. První řada má 8 epizod.

Boj: Bubba Wallace

Máte-li rádi závodění, zřejmě vás zaujme tento nový šestidílný miniseriál Netflixu. Nabízí k němu následující popis „Aktuálně jediný černošský účastník seriálu automobilových závodů NASCAR Bubba Wallace využívá svého talentu a pozice a snaží se tento sport změnit.“

Madea se vrací

Máte-li náladu na ztřeštěné komedie, je tento film přesně pro vás. Nečekejte žádnou zapeklitou zápletku. Účelem filmu je, aby divák vypnul a smál se.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.