Zavřít reklamu

Počítačová verze oblíbeného komunikátoru WhatsApp se již brzy dočká dalšího vítaného vylepšení. To se bude tentokrát točit kolem usnadnění reakcí na obdržené zprávy, které Meta “okopíruje”, od iMessage či Messengeru. Těšit se tedy můžeme konkrétně na možnost označení příchozí zprávy emotikonem. 

Na přípravy novinky známé z výše zmíněných komunikátorů upozornil jako první portál WABetaInfo, kterému se do rukou dostala beta verze počítačové aplikace WhatsApp. Právě v té lze nyní velmi jednoduše reagovat na příchozí zprávy pomocí emoji, kteří se zobrazí poté, co uživatel podrží kurzor na příchozí zprávě, potažmo klikne na emoji vedle ní, čímž si otevře nabídku dostupných emotikonových reakcí. Ty se v současnosti zcela shodují s těmi, které Meta využívá u Messengeru, avšak v průběhu beta testování se může klidně stát, že jimi ještě zahýbá. 

WhatsApp-for-desktop-emoji-reactions

Kdy přesně bychom se mohli nových možností ve formě reakcí na zprávy dočkat není bohužel v současnosti jasné. Meta totiž jednak přípravy novinky oficiálně neoznámila a jednak je každá novinka mířící do WhatsApp testována jinak dlouho, kvůli čemuž s nedá logicky vyvodit, jak dlouho můžeme tentokrát čekat. Jednat se totiž může jak o dny či týdny, tak klidně i o jednotky měsíců. Snad se ale bude jednat o první varianty. 

Dnes nejčtenější

.