Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Reaction Timer Game

Stažením aplikace Reaction Timer Game získáte zajímavou hru, ve které si můžete otestovat vaše reflexy. V tomto titulu totiž budete muset klepnout na tlačítko STOP přesně v okamžiku, kdy odpočet narazí na nulu. Nenechte se ale zmást. Ačkoliv to zní jednoduše, jedná se o celkem náročnou výzvu, která vás dokáže znatelně potrápit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Tiny Calendar Pro

Jestliže hledáte nějakou alternativu za nativní Kalendář, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Tiny Calendar Pro. Tento nástroj by si vás mohl získat svým jednoduchým a přehledným designem. Jak samotný program vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 179 Kč (129 Kč)

Reflexes – Activities at Home

Pokud vás někdy napadlo, jak na tom asi jsou vaše reflexy, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aktuální slevu na aplikaci Reflexes – Activities at Home. Tento program po delší době opět zavítal do akce a je k dostání zcela zdarma. Jak to ale celé funguje? Appka nejprve otestuje vaše zmiňované reflexy a následně vám prostřednictvím nejrůznějších cvičení pomůže s jejich zlepšením.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.