Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Tesla Force

Roguelike hra s názvem Tesla Force vás přenese do divokého světa, ve kterém můžete se svými protivníky bojovat v roli Nikoly Tesly, Marie Curie, H.P. Lovecrafta nebo třeba Mary Shelley. Čeká vás spousta dobrodružných náhodně generovaných levelů plných napínavých soubojů.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Kintsugi

S pomocí aplikace Kintsugi byste se měli zbavit přebytečného stresu. Aplikace totiž pracuje se strojovým učení a vám jednoduše postačí aplikaci hlasem sdělit vše, co máte na srdci a následně se dozvíte závěr vaší osobní kognitivní behaviorální terapie.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

Commander Z

Ve hře Commander Z se zhostíte role cizince, který se objevil v tajuplných zemích, kde na něj čeká notná dávka dobrodružství. Vaším úkolem totiž bude pomáhat zdejšímu lidu, díky čemuž si postupně budete odemykat úžasné kouzelnické schopnosti. Postupně ale narazíte na různé záhady, které budete muset vyřešit a odkrýt tak pravdu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

FineReader Pro: PDF Scanner

Další skener, který je dnes k dostání se slevou, je aplikace FineReader Pro: PDF Scanner. Tento nástroj je již lehce profesionálnější, čemuž napovídá i samotná cenovka. Program je totiž vybaven technologií OCR pro optické rozpoznávání znaků, což navíc zvládá ve 193 jazycích.

  • Původní cena: 1590 Kč (749 Kč)

Plant with Care

V odpočinkové hře s názvem Plant with Care si vyzkoušíte roli farmáře, který musí na svém pozemku pěstovat různé druhy plodin. Váš prostor je omezený a každá z plodin vyžaduje jiné zacházení, musíte být tedy opravdu opatrní a pečliví, aby se vám zadařilo.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Hatch: Focus for Students

Aplikace Hatch: Focus for Students cílí především na studenty, které chce motivovat k vyšší produktivitě. Aplikace vám totiž v určitých intervalech bude připomínat, abyste netrávili tolik času s telefonem v ruce a raději svou energii soustředili na něco jiného.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

World of Dinosaurs

Aplikace World of Dinosaurs je cílena především na děti, avšak potěšit dokáže i dospělé. Jak už z názvu vyplývá, tak tento názor vás dokáže provést světem dinosaurů a poskytnout vám tedy hromadu zajímavých informací. Naučit se můžete spoustu věcí z anatomie, způsobu života a dokonce si je můžete prohlédnout prostřednictvím rozšířené reality (AR).

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.