Zavřít reklamu

Roky spekulací okolo příchodu prvních chytrých brýlí nebo chcete-li AR/VR headsetu z dílny Applu se dle všeho nezadržitelně blíží ke svému konci. Kalifornský gigant totiž podle dostupných informací s produktem vehementně finišuje a jak se nyní dle zdrojů DigiTimes zdá, slaví postupně i dílčí úspěchy. 

Zdroje výše zmíněného portálu pocházející přímo ze zaměstnaneckých řad Applu tvrdí, že mají brýle za sebou druhou fázi produkčních testů, která je zaměřena na kontrolu konstrukčních cílů a splnění technických specifikací výrobce. Jinými slovy, produkt musí být v testu schopný odvést de facto stejnou práci jako jeho finální verze – tedy minimálně v dílčích oblastech, ze kterých budou vycházet další. A jelikož se tyto testy brýlím podařily prý konečně splnit, může se od jejich nynější verze Apple dokonale odrazit při dokončování a následném uvedení na trh. 

Přestože jsme v předešlých měsících slyšeli o tom, že Apple koketuje s myšlenkou odsunutí představení brýlí z letoška na příští rok, vzhledem k tomu, že se mu druhé kolo produkčních testů podařilo dokončit relativně brzy, nyní jiskřička naděje pro představení už letos výrazně zesílila. Před Applem by totiž měl nyní teoreticky stát již relativně jednoduchý úkol ve formě dotažení produktů z hlediska detailů k (v jeho očích) dokonalosti, což by mělo být ve výsledku splnitelnější než dosavadní řešení technické stránky věci jako takové. Snad se tedy bude Applu dařit i nadále a závěr roku představení headsetu skutečně přinese. 

Dnes nejčtenější

.