Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Hitman Sniper

Pokud na svém iPhonu rádi hrajete střílečky a chtěli byste si vyzkoušet roli nájemného zabijáka, můžete využít akce na hru Hitman Sniper. Ve hře se vžijete do role profesionálního zabijáka, přičemž musíte plnit nejrůznější mise. Postupem času ve hře zlepšujete své statusy a získáváte nové a nové zbraně, které pak můžete při plnění misí využít.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Snap Markup – Annotation Tool

Jestliže vám nevyhovuje nativní řešení, a hledáte proto nástroj, s jehož pomocí byste mohli anotovat vaše fotografie, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Snap Markup – Annotation Tool. Tento program nabízí řadu parádních funkcí, umí vykreslovat i jednotlivé tvary a dokáže vám tak skvěle pomoct.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Fill me up – Block Brain Game

Vyplňte mřížku s podivně tvarovanými dílky, abyste mohli přejít na další úroveň. Zdá se to velice jednoduché, pouze ale zpočátku. Hra obsahuje 50 úrovní a obtížnost se samozřejmě zvyšuje, co úroveň.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Blind Quest

Fanouškům RPG by určitě neměla uniknout dnešní sleva na zajímavou hru Blind Quest, ve které na vás čekají hodiny zábavy a akce. Konkrétně se jedná o takzvanou audiohru, ve které budete provázet vašeho hrdinu jménem Nathan napříč nejrůznějšími dobrodružstvími. Království totiž bylo obsazeno duchy a vy jste tím jediným, kdo hrozbu dokáže odvrátit.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Touch Search +

Zakoupením aplikace Touch Search + získáte parádní a vcelku praktický nástroj, který vám do značné míry usnadní vyhledávání. Jednoduše vám totiž stačí zadat klíčová slova a aplikace automaticky prohledá internetové vyhledávače, slovníky, různé portály, nákupní stránky a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Tank Super Wars

Jestliže hledáte nějakou oddechovou, ale přesto zábavnou hru, která by vás dokázala ve vzpomínkách přenést o několik let zpět, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na Tank Super Wars. V této hře totiž na klasických, retro mapách budete ovládat tank, kdy vaším úkolem bude zneškodnit vaše nepřátele. Celá hra je ve 2D.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Future Ludo

Zahrajte si tuto známou, strategickou stolní hru nově na vašem iPadu či iPhonu. Nyní však nehrajete na papíře, jak je zvykem, ale přímo ve virtuálním vesmíru. Hoďte kostkou a probojujte se se svou mateřskou lodí až do cíle. Podporuje hru až pro 4 hráče.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.