Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Reaction Timer Game

Jak jste na tom s reflexy a postřehem? To si můžete vyzkoušet v rámci povedené aplikace Reaction Timer Game, která slouží pro měření vašeho postřehu, přičemž zároveň vám umožní na sobě zapracovat. Celé je to navíc nesmírně jednoduché. Před vámi se totiž objeví časomíra, kdy vaším úkolem je, abyste zmáčkli tlačítko přesně v okamžiku, kdy narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

World of Dinosaurs

Aplikace World of Dinosaurs je cílena především na děti, avšak potěšit dokáže i dospělé. Jak už z názvu vyplývá, tak tento názor vás dokáže provést světem dinosaurů a poskytnout vám tedy hromadu zajímavých informací. Naučit se můžete spoustu věcí z anatomie, způsobu života a dokonce si je můžete prohlédnout prostřednictvím rozšířené reality (AR).

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

TouchControl Universal Remote

S pomocí aplikace TouchControl Universal Remote můžete velice rychle proměnit například iPhone, iPad či jablečné hodinky v univerzální ovladač. Díky němu můžete jednoduše ovládat například počítač, Mac či televizi skrze domácí síť. Jak aplikace vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Dnes nejčtenější

.