Zavřít reklamu

Limitované edice produktů si Apple v poslední době poměrně dost oblíbil a jak se zdá, ani letos nemá v úmyslu přestat s jejich odhalováním. Po loňských Apple Watch 6 v Unity edici či lokalizátorech AirTag s vygravírovaným symbolem tygra kvůli čínskému novému roku totiž dnes v noci představil limitovanou edici sluchátek Powerbeats Pro z dílny své dceřiné společnosti Beats. Ta oslavují 75. výročí vzniku nejslavnější basketbalové ligy světa, americké NBA. 75. výročí založení NBA totiž připadá na sezónu 2021-2022, která je právě v plném proudu.

Beats se při navrhování designu pro limitovanou edici Powerbeats Pro spojil s obchodem Better Gift Shop. Čekáte-li však odvážné designové kreace, zřejmě vás nová edice zklame. Na slonovinové tělo jednoho sluchátka totiž Beats natisklo “jen” logo NBA a na druhé pak logo Better. Hezkým detailem jsou pak přebarvená loga Beats na jednom sluchátku do modré a na druhém pak do červené, přičemž tytéž barvy jsou využity i pro špunty sluchátek. Ptáte-li se, proč zrovna modrá a červená? Stačí se podívat na barvy, které jsou použity v logu NBA a hned budete mít jasno. 

Powerbeats Pro limitovaná edice

Přestože Apple prodává Powerbeats Pro standardně přes svůj Apple Online Store a to konkrétně z 6699 Kč u nás, potažmo 199 dolarů v USA, limitovaná NBA edice Powerbeats Pro bude dostupná jen na americkém webu Beats a to od 19. února 9:00 tamního času za cenu 249 dolarů. Právě zdražení oproti klasické edici je do jisté míry překvapivé, jelikož “limitky” Apple zpravidla prodával za ceny standardních verzí. 

Powerbeats Pro lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.