Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Phone Drive: File Storage Sync

S pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync můžete propojit iPhone či iPad s vaším Macem, potažmo s PC. Pro samotné propojení je samozřejmě potřeba být na stejné Wi-Fi sítí, díky čemuž následně můžete vidět soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Calculator Easy HD

V rámci akce nyní navíc pořídíte i zajímavou alternativu pro nativní Kalkulačku, kterou je aplikace Calculator Easy HD. Program se pyšní velice přívětivým uživatelským prostředím, nechybí podpora tmavého režimu, možnost rychlého zkopírování výsledku či nástroj pro výpočet vhodného spropitného.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Alloy – launcher and automator

Jak již samotný název napovídá, aplikace Alloy – launcher and automator slouží pro vytváření nejrůznějších automatizací, které vám dokáží usnadnit každodenní život. S pomocí tohoto nástroje tak můžete například vytvořit automatizaci na úpravu fotek, přidání vodoznaku a následného publikování na sociální síť.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Adventure Pinball

Pravděpodobně drtivá většina z vás zná klasickou a velice populární hru Pinball. Jestliže si ale myslíte, že si zahrajete tuto klasiku i ve hře Adventure Pinball, tak na to můžete rovnou zapomenout. V této hře totiž hrajete za hrdinu, který se vydává za dobrodružstvím. Vaším hlavním cílem bude zachránit královnu ze spárů zla, čímž zachráníte celý svět. Proč je ale tedy v názvu Pinball? Celý děj se totiž odehrává na podobné hrací ploše, která přináší perfektní zážitek.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Hatch: Focus for Students

Aplikace Hatch: Focus for Students cílí především na studenty, které chce motivovat k vyšší produktivitě. Aplikace vám totiž v určitých intervalech bude připomínat, abyste netrávili tolik času s telefonem v ruce a raději svou energii soustředili na něco jiného.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Memos-Voice

Pokud si jednou za čas nahráváte například přednášky, vyučovací hodinky, schůzky a podobně, tak by vás mohl zaujmout nástroj Memos-Voice. S pomocí tohoto programu můžete velice jednoduše nahrávat audio záznamy, které následně můžete hravě upravit a zároveň je i kategorizovat. Aplikace je k dispozici pouze pro iPhone.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Brain App

Po delší době do akce znovu dorazila oblíbená logická hra Brain App, která každý den bude testovat vaše logické myšlení. Tak činí prostřednictvím nejrůznějších miniher a hádenek, čímž vás dennodenně testuje a posouvá kupředu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.