Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Evoland 2

Milovníky arkádových RPG s jistotou potěší dnešní sleva na hru Evoland 2. V tomto titulu na vás totiž čeká více než 20 hodin zábavy, kdy konkrétně budete čelit nejrůznějším nepřátelům, potýkat se s hádankami a řadou dalších úkolů. Doslova budete skákat ze žánru do žánru – chvíli ve světě 2D RPG, následně v 3D střílečce, pak do karetní hry a podobně. Jak hra vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

World of Dinosaurs

Aplikace World of Dinosaurs je cílena především na děti, avšak potěšit dokáže i dospělé. Jak už z názvu vyplývá, tak tento názor vás dokáže provést světem dinosaurů a poskytnout vám tedy hromadu zajímavých informací. Naučit se můžete spoustu věcí z anatomie, způsobu života a dokonce si je můžete prohlédnout prostřednictvím rozšířené reality (AR).

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

My Books Read

Považujete se za vášnivého čtenáře a nejvíce volného času trávíte s knihou v ruce? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci My Books Read. V rámci tohoto programu si totiž povedete záznamy o tom, jaká díla jste doposud přečetli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Wordeaters

Další aplikaci, která se zabývá učením cizího jazyka, je Wordeaters. Tato appka se konkrétně soustředí na anglicko-ruský a rusko-anglický jazyk a může vás celkově naučit více než tři tisíce slovíček. Samozřejmostí také je, že je slovník doplněn o kvalitní audionahrávky, které vám pomohou se samotnou fonetikou.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Remember: Stickies Widget

Stává se vám někdy, že občas na něco zkrátka zapomenete? V takovém případě by se mohla hodit praktická aplikace Remember: Stickies Widget, která vám zpřístupní praktický widget. Ten můžete využít pro zapsání poznámek, které byste právě neměli zapomenout. Následně si tento bloček můžete umístit například na hlavní plochu a mít jej tak vždy na očích.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Lock’s Quest

Ve strategické hře Lock’s Quest se ocitnete ve vyhroceném sporu, který odstartoval obrovskou válku. Sami se zhostíte role postavy jménem Lock a vaším úkolem bude připravit obranu a odrazit útok hordy nájezdníků. V celém příběhu si prožijete 75 dní celé války na unikátních mapách, kdy budete muset vždy vymyslet vhodnou taktiku.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Anchor Pointer Compass GPS

Další zajímavá aplikace, která je dnes k dostání za zvýhodněnou cenu, je Anchor Pointer Compass GPS. V rámci tohoto programu si můžete na mapu přidávat jednotlivé záchytné body a následně se podle nich navigovat. To může přijít vhod nejen na výlety, ale také třeba na hledání zaparkovaného automobilu.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.