Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Safety Note+ Pro

Uvažovali jste někdy nad tím, že byste měli vaše soukromé poznámky na odděleném místě a v zabezpečené podobě? V takovém případě by vám mohla přijít vhod aplikace Safety Note+ Pro. V rámci tohoto programu si můžete vytvářet vlastní poznámky, kategorizovat je do složek a samozřejmě je také uzamykat prostřednictvím hesla či biometrické autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Crystal Cove

Považujete se za milovníka logických her a hledáte nějaký titul, který by vás dokázal parádně zabavit? V takovém případě byste neměli přehlédnout hru Crystal Love. Ta je dnes k dostání zcela zdarma a vaším úkolem bude, abyste správně pohybovali s trojúhelníkem a spojovali 3 nebo více barev. Díky tomu bloky následně zmizí a vy získáváte body. Nemůžete si ale dovolit příliš chybovat, jinak pro vás hra skončí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Extreme Calendar

Jestliže hledáte vhodnou alternativu za nativní Kalendář, tak byste se určitě měli přinejmenším podívat na aplikace Extreme Calendar. Tento nástroj kombinuje jednoduchý design se všemi potřebnými funkcemi a jednoduše pracuje s jednotlivými událostmi, nad kterými můžete mít perfektní přehled.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Path of Atlantis

Další logická hra, která dnes zavítala do akce, je Paths of Atlantis. V tomto titulu před vámi bude ležet vcelku jednoduchý úkol, kdy se budete muset postarat o to, aby se váš hrdina dostal na požadované místo. Toho dosáhnete za pomocí otáčení jednotlivých herních bloků.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

My Working Hours

Potřebujete zaznamenávat a sledovat dobu, kterou strávíte prací či jinou činností? Skvěle vám pomůže aplikace My Working Hours, která kromě odpracovaných hodin spočítá i vaše přestávky.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Big Truck – Mine Express Racing

Hra Big Truck -Mine Express Racing je vhodnou volbou pro dlouhé večery. Jedná se totiž o zcela jednoduchý titul, ve kterém se zhostíte role řidiče nákladního vozidla a vaším úkolem bude, abyste překonali předem připravené trasy. Pozor si však budete muset dát na to, abyste netratili náklad.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Simple Zazen Timer

Simple Zazen Timer je velmi šikovný časovač pro vaši meditaci, který přijde vhod nejednomu uživateli. Ve světě rostoucích složitostí je právě v jednoduchosti ta pravá krása. S elegantním designem a minimalistickým uživatelským rozhraním tato aplikace zachycuje to, o čem meditace je. Tedy klid, mír, všímavost a sebeuvědomění.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.