Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Everybody’s RPG

Zažijte „old school vibes“ v nekonečném RPG stylu. Nekončící hra s jedinečnými kombinacemi hrdinů. Bojujte proti hráčům z celého světa a napříč serverem, abyste se dostali na žebříčky odměn! Vytvořte si svou „guildu“ a podílejte se na hromadných bitvách. Hrajte Everybody’s RPG!

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

LetSketch

Po delší době se v akci znovu objevila aplikace LetSketch, která potěší především výtvarníky a ostatní. Tento nástroj totiž reprezentuje mobilní skicák, do kterého si můžete načrtnout doslova cokoliv. To se dá využít nejen na skicy, ale také na zaznamenávání nejrůznějších nápadů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Plant Light Meter

Věděli jste o tom, že nadměrné zalévání květin je nejčastější chybou, kvůli které dochází k jejich odumírání? Hned na druhém místě se pak nachází nedostatek světla. S druhým problémem vám dokáže pomoct aplikace Plant Light Meter, která za pomocí fotoaparátu dokáže změřit, v jakých světelných podmínkách se květina nachází a jak ji případně přilepšit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

The Enchanted Worlds

Strýček Henry je zase zpátky. Tentokrát potřebuje vás a vaše nově nabyté archeologické dovednosti, abyste mu pomohli vystopovat poslední okouzlenou knihu. K dosažení vašeho cíle budete muset vybrat správné cesty, hledat klíče a řešit hádanky. Když se zaseknete, vestavěný systém nápovědy vám pomůže, a dynamická mapa zajistí, že se nebudete pohybovat v kruzích.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Marvis Pro

Jestliže se řadíte mezi vášnivé milovníky hudby a jste hrdí na svou iCloud/Apple Music knihovnu, zbystřete. Aplikace Marvis Pro totiž nabízí unikátní způsob pro nádhernou prezentaci vaší hudební knihovny a zároveň se pyšní velice přívětivým a minimalistickým uživatelským prostředím. Jak program vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Anchor Pointer Compass GPS

Další zajímavá aplikace, která je dnes k dostání za zvýhodněnou cenu, je Anchor Pointer Compass GPS. V rámci tohoto programu si můžete na mapu přidávat jednotlivé záchytné body a následně se podle nich navigovat. To může přijít vhod nejen na výlety, ale také třeba na hledání zaparkovaného automobilu.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Mars Info

Pokud se však řadíte spíše mezi milovníky astronomie, tak vás jistě potěší aplikace Mars Info. Jak je ze samotného názvu patrné, tento program vám poskytne řadu detailních informací o takzvané Rudé planetě neboli Marsu. Zároveň si můžete celou planetu prozkoumat na vlastní „kůži.“

  • Původní cena: 149 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.