Zavřít reklamu

Stejně jako každý rok, i letos připadá n 14. února svátek všech zamilovaných, tedy Valentýn. Pokud si jej chcete se svou drahou polovičkou pořádně užít, ale stále tak trochu tápete jak na to, pokusíme se vám pomoci následujícími tipy na aplikace, které by se vám dnes mohly hodit. Jen je, prosím, berte s patřičnou dávkou nadsázky – i nám je samozřejmě jasné, že na Valentýna tak nějak každý ví, „co a jak“ má dělat.

Využijte valentýnské fotorámečky

Rádi byste dnešní svátek zamilovaných oslavili společnou fotkou v co možná nejromantičtějším fotorámečku, který sám o sobě vykřičí do světa, že jste s vaší drahou polovičkou zamilovaní? Žádný problém. V App Store naštěstí naleznete extrémní množství nejrůznějších aplikací, skrze které své fotky právě valentýnskými rámečky bleskurychle zkrášlíte a pak už je můžete hravě sdílet se světem. Mnohé aplikace jsou navíc zcela zdarma a bez mikrotransakcí, byť samozřejmě s reklamami. Pokud je přetrpíte, můžete se dočkat opravdu zdařilého výsledku.

Aplikaci pro tvorbu valentýnských fotorámečků stáhnete zde

Překvapte slavnostní večeří

K Valentýnu patří neodmyslitelně i jídlo, respektive pak romantické večeře, srdíčkové dortíky či obecně podobné „slaďárny“. Pokud se vám nechce vyrážet do restaurace, cukrárny či zkrátka kamkoliv mezi lidi, zřejmě vám krom objednávky jídla domů nezbude nic jiného než se pustit sami do vaření. To však naštěstí není nic složitého – stačí jen vědět, co chci vařit a jak ke zdárnému výsledku dojít. Solidně nápomocná tomu může být třeba aplikace Tasty od tvůrců virálních receptových videí, která se šíří po sociálních sítích a které zpravidla zachycují více než chutná jídla – tedy alespoň na pohled.

Aplikaci Tasty můžete stáhnout zde

Vytvořte správnou romantickou atmosféru hudební vložkou

Co by to bylo za Valentýna, kdyby vám při pojídání večeře či dortíků v pozadí nezněla romantická hudba, která ještě umocní sílu už tak příjemného okamžiku. Hudbu můžete samozřejmě konzumovat z různých zdrojů, avšak tím uživatelsky nejoblíbenějším je bezesporu streamovací služba Spotify obsahující nepřeberné množství hudby nejrůznějších žánrů. Velkým plusem Spotify je navíc to, že je dostupné i v bezplatné verzi, byť se v takovém případě musíte spokojit s občasnými reklamami. Obecně se však dá říci, že jestli se někde vyplatí poslouchat, je to určitě zde.

Aplikaci Spotify můžete stáhnout zde

Nastartujte večer kvalitním pořadem

Pokud už jste po večeři a hudba se vám už taktéž přejídá, není od věci přejít na další metu ve formě relaxu s vaší drahou polovičkou u sledování nějakého kvalitního filmu či seriálu. Ačkoliv je výběr pořadu, na který se chcete podívat, samozřejmě zcela na vás, obecně se dá říci, že v žádném případě nešlápnete vedle, když jej začnete hledat na Netflixu. Právě ten totiž nabízí v současnosti suverénně nejzajímavější filmovou i seriálovou nabídku, která zaručuje, že si nějaký ten zajímavý kousek zcela určitě vyberete a strávíte u něj hezké chvilky.

Aplikaci Netflix stáhnete zde

Zakončete večer ve velkém stylu

Co si budeme nalhávat, sex k Valentýnu tak nějak patří. Jak na to vám samozřejmě radit nebudeme, avšak neodpustíme si vám přeci jen dát tip na aplikaci, která by vám mohla dnešní akt zajímavě zpestřit. V App Store totiž naleznete celou řadu nejrůznějších sexuálních „her“, které si můžete s partnerem pro okořenění vašeho vztahu zahrát. Ano, naprostá většina z nich je opatřena mikrotransakcemi, takže si pokročilejší hříčky zdarma bohužel neužijete. I bezplatné verze však nabízí často spoustu zajímavých možností, které leckdy postačí. Fajn aplikaci je třeba Sex roulette, která je dostupná i v češtině.

Aplikaci Sex roulette stáhnete zde

Dnes nejčtenější

.