Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Phone Evolution

Ve hře s názvem Phone Evolution se vydáváte na cestu časem. V ruce při tom držíte telefon, který se postupně vyvíjí a zlepšuje spolu s tím, jak po cestě plníte úkoly a trefujete ty správné cíle. Dokážete se vždy správně trefit tak, abyste svůj telefon náležitě vylepšili a dostali se až do současnosti?

Alarmusic – Music Alarm Clock

Jak název napovídá, s pomocí aplikace Alarmusic – Music Alarm Clock si můžete snadno nastavit a přizpůsobit budík na vašem iPhonu. Je jen na vás, jakou hudbou se necháte vzbudit. V této aplikaci si můžete také přizpůsobit a nastavit opakování budíku, chytré buzení, ale třeba také usínání s hudbou a spoustu dalšího.

Word Guess – Word Games

Máte rádi hry se slovy a písmeny a chtěli byste si procvičit angličtinu? Můžete to zkusit se hrou Word Guess – Word Games. Úkol je zdánlivě jednoduchý – uhodnout dané slovo. Po každém vašem tipu změní písmena na obrazovce barvu podle toho, zda se v daném slově nachází, případně zda jste správně trefili jak písmeno, tak i jeho umístění ve slově.

Monopoly Tycoon

Monopoly Tycoon je zábavná strategická hra, ve které se kultovní deskovka Monopoly promění v trojrozměrné město se vším, co k němu náleží. Každé z měst je jedinečné a má svá specifika, vaším úkolem bude nashromáždit co možná nejvyšší počet nemovitostí a dalšího majetku.

Dnes nejčtenější

.