Zavřít reklamu

I tento týden jsme na Netflixu mohli vidět řadu novinek. Nutno ovšem říct, že nových seriálů a filmů bylo pramálo. Ke slovu se dostávaly hlavně reality show a dokumentární seriály. I tak ale věříme, že si z nových přírůstků vybere každý s že novinky vám zpříjemní víkendové lenošení.

Čára 2

Pokračování filmu o dívce, která má kvůli své extrémní výšce problémy najít partnera. Koho bavil film první, toho zaujme i díl druhý. Žádný kinematografický zázrak ale nečekejte.

Hon na vrahy (série 2)

Máte-li rádi investigativní seriály týkajících se vražd, neměli byste si tento investigativní dokumentární seriál nechat ujít. Narazíte na nové 4 epizody, ze kterých vám bude tuhnout krev v žilách.

Love is Blind (série 2) + Love is Blind: Japan

Nyní ony již výše zmíněné reality show. Veškerý vtip je v tom, že dva lidé se baví pouze přes zeď a mají se seznámit. Až postupem času se setkají, sblíží a případně vezmou. Reality show je celosvětově velmi oblíbená. Netflix tento týden kromě druhé série „klasické“ verze přidal i japonskou odnož.

Neskutečná Anna

Novinářka zkoumá případ Anny Delvey. Tahle legenda Instagramu si jako údajná dědička naklonila srdce i peněženky newyorské společenské smetánky. Minisérie má 9 epizod.

 

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.