Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

SketchParty TV

Pokud se častokrát scházíte s přáteli a hledáte nějakou možnost pro zabavení, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci SketchParty TV. V případě této hry budete moci využít předměty, které máte již doma, a použít je pro hádání při samotném hraní. Hra funguje ve spojení s iPadem nebo Apple TV.

  • Původní cena: 179 Kč (149 Kč)

TARAKAN

Ve hře Tarakan objevíte na jedné ze svých procházek po okolí tajnou základnu, ukrytou v lesích. Protože jste dobrodruzi, rozhodnete se, že ji náležitě prozkoumáte. Je to ale dobrý nápad? Nechte se pohltit strhujícím dobrodružstvím, řešte zajímavé hádanky a záhady, a užijte si zajímavou herní grafiku spolu se skvělým soundtrackem. Cena: 79 korun.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

The Wallpaper App

Hledáte si novou tapetu, ale doposud jste si bohužel nedokázali vybrat? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci The Wallpaper App. Ta vám totiž zpřístupní rozsáhlou kolekci s unikátními tapetami, které jsou vygenerovány přímo pro vás. Všechny snímky jsou přitom uměle vytvořeny.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Tappy – Haptic Fidgeter

Hledáte nějaký skutečně kvalitní a osvědčený způsob, který vás v určitých situacích dokáže zbavit stresu? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout hru Tappy – Taptic Fidgeter. Tento titul bychom mohli přirovnat k bublinkové fólii. Vaším cílem totiž je, abyste jednoduše klepali po bublinkách, kdy se dočkáte haptické odezvy, přičemž vám Tappy navíc bude počítat celkový počet klepnutí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

75 Hard

75 Hard je výzva, ve které musíte vyhrát vy sami nad sebou. Tato aplikace vás postupně provede komplexním procesem přeměny, na jehož konci bude stát vaše nové, lepší já. S pomocí programu 75 Hard můžete docílit vyšší sebedůvěry, odvahy, disciplíny nebo třeba vytrvalosti.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Sky Guide

Zajímáte se o večerní oblohu a rádi byste věděli, co se kde nachází? S aplikací Sky Guide je to hračka. Stačí podržet vaše zařízení nad hlavou a hned budete vědět, co se nad vámi děje. Aplikace vám automaticky najde souhvězdí, planety, satelity a další vesmírná tělesa.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Coolors

Coolors patří mezi oblíbené nástroje pro tvorbu nejrůznějších barevných palet. S pomocí této užitečné a šikovné aplikace můžete vytvářet, spravovat a třídit vaše vlastní barevné palety, provádět jejich export do PDF, ale také využívat bohatou a obsáhlou knihovnu již vytvořených přednastavených palet.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.