Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Monster Hunter Stories

Monster Hunter Stories je populární titul o lovcích monster. Ponořte se do světa plného obřích monster, a začněte své vlastní dobrodružství plné soubojů, napínavých zážitků a objevování dosud neobjeveného.

  • Původní cena: 499 Kč (129 Kč)

Aeroplane Chess 3D – LudoBoard

Pokud hledáte hru, která vám zpříjemní přicházející zimní večery, Aeroplane Chess 3D – Childhood je tady přímo pro vás. V této hře si můžete nastavit vlastní pravidla a hrát ji například lokálně s přáteli. Co potěší spoustu hráčů je taktéž fakt, že je dnes aplikace k dispozici zcela zdarma.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

PopStar with Undo

Vývojáři této barevné hry upozorňují, že je velice návyková. Jestli se nudíte, zkuste si titul PopStar with Undo. Hra se skládá z velkého množství úrovní a vaším úkolem je seskupit bloky stejné barvy. Existují dva režimy, jeden je nekonečný a druhý časově omezený.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

Shock Clock Arcade

Další zajímavou hrou, která je dnes taktéž zdarma, je Shock Clock Arcade. V této hře budete přeskakovat z hodinek na hodinky, a to až do momentu, než v této úloze selžete. Hlavním úkolem hry je nasbírat co nejvíce bodů a určitě nejeden hráč přivítá, že se dá Shock Clock Arcade hrát pouze jednou rukou.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Path of Atlantis

Další logická hra, která dnes zavítala do akce, je Paths of Atlantis. V tomto titulu před vámi bude ležet vcelku jednoduchý úkol, kdy se budete muset postarat o to, aby se váš hrdina dostal na požadované místo. Toho dosáhnete za pomocí otáčení jednotlivých herních bloků.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

911 Operator

Práce operátora síťové linky není vůbec jednoduchá. To si ostatně můžete sami vyzkoušet v zajímavé hře 911 Operator. V tomto titulu budete muset řešit příchozí hovory lidí, kterým musíte radit, jak se v případě nouze zachovat. Zároveň budete na daná místa posílat jednotky záchranného systému.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Easy Sum | Shopping List

Aplikace Easy Sum – Shopping List vám do značné míry dokáže usnadnit například nakupování, konkrétně tedy počítání částky, kterou budete za daný nákup platit. Ve zkratce by se dalo říct, že se jedná o praktický kalkulátor, který počítá s tím, že některé položky je nutné vynásobit počtem kusů a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.