Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Activity Tracker +

Líbí se vám princip uzavírání kroužků aktivity na Apple Watch, ale nejste majitelem chytrých hodinek od Applu? S aplikací Activity Tracker+ můžete směle uzavírat kroužky také na vašem iPhonu. Kromě sledování aktivity nabízí tato aplikace možnost zúčastnit se různých výzev, sledování vašeho postupu, možnost umístění widgetu na plochu nebo třeba sdílení aktivity.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Tallowmere

Ve hře Tallowmere se ocitnete v žalářích stejnojmenné lady a rozhodně nepočítejte s tím, že se bude jednat o procházku růžovou zahradou. V těchto kobkách na vás totiž čeká neuvěřitelné zlo, se kterým se budete muset patřičně vypořádat. Hra slouží k pobavení při nudných večerech a rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Simple Zazen Timer

Simple Zazen Timer je velmi šikovný časovač pro vaši meditaci, který přijde vhod nejednomu uživateli. Ve světě rostoucích složitostí je právě v jednoduchosti ta pravá krása. S elegantním designem a minimalistickým uživatelským rozhraním tato aplikace zachycuje to, o čem meditace je. Tedy klid, mír, všímavost a sebeuvědomění.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Shadow of Death: Premium Games

Řadíte se mezi milovníky akčních RPG, kde se utkáte s těmi nejsilnějšími protivníky a vynaložíte maximum na to, abyste je porazili? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohl zaujmout titul Shadow Of Death: Premium Games. V této hře budete hrát za čtyři hrdiny, vyberete si svého oblíbence a následně si doslova podrobíte temnotu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Swim Out

Pokud se řadíte mezi milovníky strategií s klidnou atmosférou, u kterých můžete skvěle zrelaxovat a zároveň procvičit vaše myšlení, zbystřete. V takovém případě by vás mohl zaujmout titul Swim Out, ve kterém se podíváte do prostředí venkovního bazénu ve slunný den. Vaším úkolem bude promyslet trasu vašeho plavce tak, aby nedošlo ke kolizi s ostatními.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

7Days: Backer

Pokud ale hledáte spíše nějakou zábavu a dobrodružství se skvělým příběhem, zbystřete. Do akce také zamířila hra 7Days : Backer, ve které máte 7 dní na odhalení řady tajemství. Jedná se o interaktivní textový příběh, kdy nesmírně záleží na vašich volbách. Ty totiž určí nadcházející vývoj děje i to, zdali se ve finále postavíte na stranu dobra či zla.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

bProgress – Manage Daily Tasks

Chcete být ještě produktivnější a lépe zvládat vaše každodenní povinnosti? Aplikace bProgress – Manage Daily Tasks vám pomůže s dosažením vašich cílů a pomůže vám si je splnit. V rámci tohoto programu si totiž všechny úkoly můžete zapsat a následně rozplánovat, což vám obecně značně pomůže. Zároveň můžete sledovat progres, nastavovat si termíny a podobně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.