Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

EncryptText

Potřebujete snadno a rychle zašifrovat jakýkoliv text? Můžete tak učinit za pomoci zkratky EncryptText. Tato zkratka pro vás rychle zašifruje jakýkoliv text, který následně bezpečně uloží na vašem iPhonu. Pro jeho dešifrování vám vygeneruje náhodné numerické heslo.

Zkratku EncryptText stáhnete zde.

Safari++

Chtěli byste webový prohlížeč Safari na vašem iPhonu obohatit o nové užitečné funkce a doplňky? Vyzkoušejte zkratku s názvem Safari++. Po její aktivaci se vám v Safari zobrazí menu, ze kterého můžete vybrat celou řadu funkcí – přeložení stránky, vymazání historie, uložení obrázků, zahájení automatického scrollování, hlasité přečtení a mnoho dalšího.

Zkratku Safari++ stáhnete zde.

OneSocial

Pokud máte účty na více sociálních sítích, určitě využijete zkratku s názvem OneSocial. Ta vám po svém spuštění nabídne přehledné menu, ve kterém najdete všechny své sociální sítě. Ty poté můžete ze zkratky spustit buďto v příslušné aplikaci, nebo v rozhraní webového prohlížeče. Ve zkratce si navíc můžete nastavit přístupové heslo nebo ji pro ještě větší nenápadnost přepnout do režimu čtečky elektronických knih.

Zkratku OneSocial stáhnete zde.

iBattery

Pokud jste stále ještě nenašli tu pravou zkratku pro správu baterie vašeho iPhonu, můžete vyzkoušet nástroj s názvem iBattery. S pomocí této zkratky můžete během chvilky přejít do režimu pohotovostní úspory baterie, režimu rychlého nabíjení, vynutit ukončení spuštěných aplikací a mnoho dalšího.

Zkratku iBattery stáhnete zde,

Dnes nejčtenější

.