Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Majesty: Fantasy Kingdom Sim

Fanoušky akčních strategií by mohla potěšit dnešní sleva na zajímavou hru Majesty: Fantasy Kingdom Sim, ve které se stanete hlavou státu a váš úkol bude následující. Budete totiž muset zajistit vybudování obrovského království, přičemž se samozřejmě setkáte s řadou nejrůznějších překážek v podobě nepřátel a ostatních.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Tower of Fortune 3

Řadíte se mezi milovníky klasických retro RPG titulů? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na hru Tower of Fortune 3. V této hře se zhostíte role svého hrdiny a váš úkol bude jasný – budete muset následovat zajímavý příběh a postupně vylepšovat svou postavu.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

The Last Roman Village

Jestliže máte rádi strategie, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul The Last Roman Village. V této hře se totiž podíváte do období konce Římské říše, kdy už jen vzdoruje poslední vesnice. Právě tu budete mít na starost vy a budete muset zajistit její obranu před nájezdy nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

This War of Mine

Ve většině her s válečnou tématikou se nacházíte v roli hrdiny, který zcela změní sled veškerých událostí a zachrání svět. This War of Mine na to jde ale trošku jinak. V této hře se totiž ocitáte v roli prostého občana státu, jehož země je právě ve válce. Vaším úkolem je zajistit dostatek potravy pro vaši skupiny a přežít. Zvládnete to?

  • Původní cena: 349 Kč (79 Kč)

Voice Dictation – Speechy

Pokud častokrát píšete různé texty v anglickém jazyce a chtěli byste si usnadnit vaši práci, tak by vás mohla zaujmout aplikace Voice Dictation – Speechy, s jejíž pomocí budete moci celý text nadiktovat. Program je velice přesný a spolupracuje s umělou inteligencí.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Incredible Box – ClassicPuzzle

Aplikace Incredible Box – ClassicPuzzle potěší především milovníky klasických logických her. V tomto titulu na vás totiž čeká řada nejrůznějších úrovní, kdy budete muset posouvat jednotlivé krabice do předem určené pozice. Nenechte se ale zmást. Ve skutečnosti to totiž tak jednoduché není.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

iFile

IFile je multifunkčním souborovým manažerem pro vaše iOS zařízení a nabízí také internetový prohlížeč a prohlížeč pro všechny různé druhy dokumentů. Můžete si lehce prohlížet mnoho typů dokumentů z Microsoft Office, dokumenty iWorks, obrázky, audio, video, archivy a další. Aplikace podporuje několik různých cloudových služeb, nabízí zabudovaný hudební přehrávač, možnost zaheslování vybraných souborů, importování a exportování souborů a další užitečné funkce.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.