Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Čínský Nový rok je tady, a právě proto nyní přichází perfektní příležitost pro aktualizaci vašeho softwaru. Ačkoliv byl Windows 11 a balíček MS Office 2021 představen teprve před pár měsíci, stále se jedná o ty nejnovější verze vůbec. Není se proto čemu divit, že jsou tyto produkty hojně doporučovány, a to jak z hlediska bezpečnosti, tak i výkonu. Víte ale vůbec, jaké novinky vlastně přináší? Pojďme si na to posvítiti.

Windows 11

Hlavní změnou ve Windowsu 11 je nový svěží design. Toho si uživatelé mohou všimnout již při pohledu na nabídku Start, která se v dolním panelu přesunula doprostřed. Zároveň se design proměňuje na základě denní doby.

Nový systém se zároveň na gaming jako takový. Aplikace Xbox, kterou můžete znát z Windowsu 10, nebyla zrovna dvakrát oblíbená a měla spoustu chyb. Namísto ní Microsoft vsadil na Game Pass, s jehož pomocí lze koupit, spravovat a mazat hry, díky čemuž tak máte celou svou herní knihovnu na dosah ruky.

MS Office 2021

Stejně jako u Windowsu 11, i v tomto případě Microsoft vsadil na podobnou změnu designu a řadu dalších vylepšení. Pojďme si proto vypíchnout tři nejzásadnější. Po dlouhém čekání konečně přišla podpora tmavého (dark) režimu, který se adaptuje na základě denní doby, díky čemuž je práce s aplikacemi podstatně příjemnější a šetrnější na oči. Zároveň do programu Microsoft Excel dorazila takzvaná dynamická pole a funkce XLOOKUP, která nově funguje podstatně lépe než dřívější VLOOKUP. Co se týče oblíbeného PowerPointu, ten si nově poradí s nahráváním samotných prezentací, aniž byste potřebovali další software.

Tyto zmiňované změny jsou samozřejmě pouhým zlomkem z Windowsu 11 a Office 2021. Řada dalších funkcí totiž čeká na to, až je sami na vlastní kůži prozkoumáte. Překážkou v pořízení tohoto softwaru však může být poměrně vyšší pořizovací cena. To vás ale nemusí trápit díky obchodu Godeal24, kde si můžete přijít na originální licence za bezkonkurenční ceny. Aktuálně se o slovo přihlásila slevová akce k příležitosti Čínského Nového roku, tentokrát ve znamení tygra, vám Godeal24 dokonce nabídne licenci zcela zdarma! Při nákupu MS Office totiž získáte Windows jako dárek. Aby toho ale nebylo málo, tak si operační systémy i kancelářské balíčky můžete pořídit s úžasnou 62% slevou!

Godeal čínský nový rok

K MS Office systém Windows jako dárek!

Oficiální cena za kancelářský balíček Microsoft Office se může vyšplhat až na 439,99 $. To ale neplatí v případě obchodu Godeal24. Zde si totiž Office 2021 pořídíte již za 45,25 €, k čemuž zároveň dostanete licenci na Windows 11 zcela zdarma. Rozhodně to stojí za to.

Až 50% sleva na Windows! Slevový kód: SGO50

Windows 11 jen za 15,25 €

Windows 11 je největší aktualizací operačního systému od Microsoftu od roku 2015, který si staví na dobrých základech svých předchůdců. K tomu ale navíc přináší skvělou změnu designu, díky čemuž je práce v systému flexibilnější a příjemnější. Stejně tak přišlo vylepšení i pro oblast zabezpečení a zpřístupnění. Nezapomeňte ale na slevový kód ve znění SGO50.

Windows 10 za pouhých 7,4 €

Windows 10 je pro změnu stále nejrozšířenější verzí operačního systému. Jedná se o parádní systém, který je především stabilní, bezpečný a bezproblémový. Zároveň bude podporován do roku 2025. Opět ale nezapomeňte v košíku zadat slevový kód ve znění SGO50.

Sleva ve výši 62 % na MS Office a další software! Slevový kód: SGO62

Nástroje pro PC

Aby toho nebylo málo, tak si zároveň můžete přijít na zajímavé nástroje pro PC, s jejíchž pomocí můžete zapracovat například na vaší produktivitě.

Godeal24 je online obchod, který se specializuje na prodej licencí operačních systémů, kancelářských balíčků a videoher. V tomto segmentu už navíc působí několik let, během kterých klade maximální důraz na pohodlí zákazníka. Z tohoto důvodu také nabízí velice jednoduchý přístup, kdy zákazník ihned po objednání prostřednictvím e-mailu obdrží originální licenční klíč spolu s detailními instrukcemi k instalaci a aktivaci softwaru. Pokud byste navíc například během instalace měli jakýkoliv dotaz, můžete se kdykoliv obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu zasláním e-mailu na adresu service@godeal24.com. Kvality obchodu také potvrzuje pozitivní hodnocení na webu Trustpilot.

Dnes nejčtenější

.