Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Hyperforma

Jestliže se zajímáte o hry s velice zajímavým příběhem, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hyperforma. V této hře se totiž podíváte do budoucnosti vzdálené 256 let, kde narazíte na obrovskou záhadu. Známá civilizace totiž kompletně vymizela a zanechala po sobě pouze prastarou síť. Vaším úkolem cestovatele bude se do sítě nekonečně prázdného hyperprostoru ponořit a najít odpověď k celé záhadě.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

AnatomyMapp

Zakoupením aplikace AnatomyMapp získáte prvotřídní a vcelku praktický nástroj, který vám dokáže pomoci při studiu muskuloskeletální anatomie člověka. Obrovskou výhodou navíc je, že vás aplikace dokáže i otestovat, díky čemuž si můžete ověřit své dosavadní znalosti.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Geography: learn the world map

Chtěli byste zlepšit své zeměpisné znalosti? Pokud například přesně nevíte, kde se nachází Zimbabwe, Ekvádor a podobně, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na aplikaci Geography: learn the world map. Tento nástroj vás hravou formou otestuje a naučí vás nejen polohu států, ale také důležitých měst.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Vengeance RPG

Dnešní článek se zlevněnými aplikacemi si završíme oblíbenou RPG hrou Vengeance RPG, ve které se ponoříte do úžasného příběhu s ohromujícím soudtrackem. Samozřejmě na vás bude čekat notná dávka nejrůznějších nepřátel, a proto se budete muset vhodně vyzbrojit. Jak celý titul vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

TimeChime: Hourly Chime

Jestliže máte v oblibě klasické zvonkohry, určitě byste si neměli nechat utéct dnešní akci na aplikaci TimeChime: Hourly Chime. S pomocí této aplikace si totiž můžete nastavit, aby vám váš iPhone nebo iPad přehrál vybranou zvonkohru v určitém intervalu. Interval lze nastavit na jednou za 15, 30 a 60 minut.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

She Sees Red Interactive Movie

Řadíte se mezi milovníky her, které se mohou pochlubit skvělým příběhem, který vás dokonale vtáhne do děje? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na She Sees Red Interactive Movie. Jedná se totiž o interaktivní film, kdy se na základě vašich rozhodnutí bude vyvíjet příběh. Vy se přitom ocitnete v roli detektiva, který musí vyřešit sérii vražd.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

The Escapists: Prison Escape

Pobyt za mřížemi není rozhodně ničím příjemným. Ve hře The Escapist: Prison Escape se zhostíte role zločince, který byl po spáchání trestného činu zavřen do vězení. Zvládnete ale uprchnout? V tomto titulu se budete muset vypořádat s řadou výzev, plánovat svůj útěk a především uspět. Dávejte si ale pozor, protože každá drobnost dokáže zkazit váš plán.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.